Sisteme de bonus în cazinourile online

4 Comentarii

În principal, bonusurile fac ca cazinourile online să iasă în evidență în comparație cu cazinourile offline convenționale. Astfel de bonusuri sunt oferite pentru a atrage noii veniți și au o natură duală. În primul rând, modul de obținere a bonusului nu este complet simplu și, în al doilea rând, nu trebuie să uităm de cerința de pariere. Cazinourile diferite pun în aplicare mecanisme diferite pentru gestionarea sistemelor bonus și, întrucât majoritatea dezacordurilor sunt asociate cu condiții bonus, este recomandat să studiați cu atenție modul în care mecanismul de bonus este implementat la un anumit cazinou înainte de a începe să pariați.

Recent, au existat multe schimbări în sistemele de bonus implementate în Microgaming, iar cea mai mare parte a cazinourilor online a început să ofere un bonus gratuit pentru jocurile gratuite la noii jucători de înscriere. Atunci când un jucător se înregistrează cu un cazinou, primesc o serie de rotiri gratuite pe care trebuie să le efectueze într-o anumită perioadă de timp. În afară de aceasta, ei primesc un sold de credit pentru a începe să joace. Când timpul este în afara, câștigurile sunt jucătorii care trebuie păstrați. În plus, Microgaming a început să utilizeze cerințele Clearplay pentru pariuri. Acest lucru permite o distincție între numerar și bonusuri, ceea ce permite cazinoului să transfere automat bonusuri în contul jucătorului și să păstreze acest proces transparent.

Cazinourile care utilizează criptocurrency oferă un bonus de înscriere cu un anumit procent la depozitul inițial al jucătorului. La fel ca toate celelalte cazinouri, cazinourile criptologice își stabilesc propriile limite pentru depozit și bonus. Cazinoul online oferă coduri bonus și este necesar ca acesta să introducă mai întâi acest cod și apoi să facă un depozit. Condițiile de pariere pot fi diferite în diferite cazinouri. Acestea se aplică numai la valoarea bonusului și nu iau în considerare suma depozitului. Este important să rețineți că jucătorul poate retrage numai câștigurile generate cu ajutorul bonusului, dar nu și bonusul propriu-zis. Este, de asemenea, obișnuit pentru cazinourile să selecteze un număr de jocuri pentru a îndeplini cerințele de pariere.

Există un număr de cazinouri care oferă bonusul de înscriere care este împărțit pe mai multe depozite. În acest fel, este avantajos jucătorul care nu dorește să ridice o sumă mare de depozit la o dată. Este încă necesar să introduceți codul de bonus. Unele cazinouri cu sistem Real Time Gaming pot cere ca atât depozitul cât și bonusul să fie pariate, dar cerințele în acest caz nu ar fi la fel de mari. În cazurile în care doar bonusul trebuie să fie pariat, cerințele tind să fie mai mari.

Cazinourile online care implementează tehnologia Vegas oferă, de asemenea, un bonus de înscriere pe mai multe depozite. Din nou, suma bonusului diferă în funcție de un anumit cazinou. În același timp, cerințele de pariere sunt aceleași în toate cazinourile. Este necesar să pariați atât depozitul, cât și bonusul de douăzeci de ori jucând jocurile indicate. Bonusul este transferat într-un cont independent. În primul rând, jucătorul plasează pariul din cont cu bonusuri, iar în cazul în care există câștiguri, acesta este transferat în contul de numerar. Astfel de cazinouri nu obligă jucătorul să introducă codul de bonus, iar bonusurile sunt transferate automat în contul jucătorului. Dacă jucătorul nu dorește să joace folosind bonusul, va trebui să informeze în mod special cazinoul despre acest lucru înainte de a se face depozitul.

Sisteme de bonus în cazinourile online Actualizat: Aprilie 8, 2019 Autor: Damon
Partajează bonusul cazinoului: