Cum funcționează bonusurile pentru cazinouri?

4 Comentarii

În prezent, bonusurile au devenit un instrument important pentru atragerea și păstrarea jucătorilor noi pe un site Web. Dar acest lucru nu înseamnă că alte metode de atracţie nu funcționează. Astăzi vom vorbi despre bonusuri. Mulți oameni cred că bonusurile sunt o schemă de bule, însă, de fapt, ei lucrează adesea în favoarea unui jucător. Citiți manualul nostru pentru a afla mai multe despre această problemă.

Cum funcționează bonusurile?

Bonusurile sunt un fel de premiu pentru crearea contului sau a depozitului. Bonusul este adesea oferit ca un credit pe care îl puteți utiliza pentru a juca orice joc, și de îndată ce ați îndeplinit o serie de cerințe, bonusurile vor fi acumulate în contul dvs. Există și alte tipuri populare de bonusuri, inclusiv rotiri gratuite și backspace cash. Scopul acestor bonusuri este acela de a oferi jucătorului o a doua șansă. Puteți continua jocul folosind aceste bonusuri chiar și fără depuneri. În ciuda unui pariu foarte complicat pe care aceste bonusuri le-au primit, există încă șanse să le transformi în bani reali.

Principalele tipuri de bonusuri

 • bonus de depozit - acesta este un fel de credit care depinde de suma depunerii. În general, un jucător primește 50% sau 100% din suma depozitului, dar uneori un cazinou oferă 200% și chiar 300%. Dar amintiți-vă de limitări! Condițiile unui cazinou spun adesea următoarele: "150% în bonusuri pentru un depozit de 150 Euro". Nu uitați că bonusurile trebuie pariate.
 • Nu depozit bonus- acesta este un bonus foarte popular, în special în rândul așa-numiților vânători de bonus (oameni care vânează bonusuri), care doresc să câștige fără niciun risc sau depozit. Este foarte simplu să obțineți un astfel de bonus. Trebuie doar să deschideți un cont de joc. Nu este necesar să faceți un depozit. Suma bonusului variază de la 10 la 20 Euro, dar cerințele de pariere sunt destul de complicate.
 • rotiri gratuite - în acest caz, un jucător nu primește bani, ci rotiri gratuite în sloturi populare. În cazul în care jucătorul câștigă, câștigul va fi acumulat în contul bonus. Pentru a le transfera în contul de joc și pentru ao transforma ulterior în bani reali, este necesar să îndepliniți condiții suplimentare.
 • Bonus de rambursare - aceasta este o rambursare a unei părți din pierdut bani sub forma unui bonus. Suma de rambursare depinde de cazinou.
 • Program de loialitate - fiecare cazino este interesată să-și păstreze jucătorii cât mai mult timp posibil. Pentru a-și câștiga favoarea, se oferă să participe la un program special. Este destul de dificil să formulezi o opinie despre avantajele programului. În majoritatea cazurilor, oferă puncte de loialitate, acces la jocuri exclusive sau participare la concursuri pentru un jackpot.

Condiții generale de acordare a primelor

Este posibil să transformi bonusurile în bani reali numai dacă îndepliniți mai multe cerințe. Înainte de a accepta un bonus, citiți cu atenție termenii de utilizare. Dacă aveți vreo îndoială cu privire la cel puțin un element, adresați-vă întrebări operatorilor serviciului pentru clienți. Un număr de articole interesante din condițiile bonusurilor din cazinouri sunt următoarele:

 • Cazinourile stabilesc adesea limitări destul de stricte. De exemplu, un cont de joc pentru fiecare adresă IP, adresă de e-mail și card bancar. Aceasta înseamnă că un jucător nu poate avea două conturi. Dacă această condiție vi se pare prea strictă, nu încercați să înșelați cazinoul făcând mai multe conturi. Poate că îți vor oferi un bonus, dar după toate câștigurile tale din depozit vor fi anulate.
 • Când vă înregistrați contul, indicați doar informații fiabile; în caz contrar, există posibilitatea ca dvs. să nu vă puteți obține banii. Uneori, cazinourile vă cer să vă confirme identitatea. Pentru a îndeplini această cerință, trebuie să trimiteți o scanare a documentelor dvs. (ID, permis de conducere sau pașaport).
 • Nu puteți retrage bonusul imediat. Conform cerințelor de pariere, trebuie să pariați bonusul pe care l-ați primit de mai multe ori, iar acest lucru înseamnă că trebuie să vă măriți bonusul de mai multe ori. De exemplu, vi s-a acordat un bonus în valoare de 100 Euro, cerințele de pariere sunt de 30 de ori, ceea ce înseamnă că trebuie să pariați 3000 Euro. Dacă jucați sloturi și pariați 10 euro, acest lucru înseamnă că trebuie să jucați de 300 de ori (indiferent dacă câștigați sau pierdeți). Mulți jucători nu pot îndeplini aceste condiții și pierd toate bonusurile.
 • Cazinourile limitează adesea bonusurile pentru jucătorii din anumite țări. Asigurați-vă că verificați acest articol în condițiile bonusului.
 • Pentru a obține un bonus, este necesar să introduceți un cod promoțional atunci când efectuați o depunere.

Ce trebuie să știți despre bonusuri?

 • Joacă doar în cazinourile cu un reputatie buna. Pentru a găsi informații despre reputația cazinoului, vizitați site-ul web askgamblers.com sau doar „google” pe internet. În cazul în care găsiți câteva reclamații valide primite de la jucători, nu vă creați un cont în acest cazino, chiar dacă bonusurile sale vi s-au părut foarte atractive.
 • Multe cazinouri scriu în condițiile lor: „Cazinoul își rezervă dreptul de a modifica, anula și anula bonusurile”. Bonusurile sunt oferite de cazinou și au tot dreptul să facă regulile pe care le consideră potrivite. Atenție. Dacă câștigi o sumă mare de bani folosind bonusurile tale, aceștia te pot acuza de păcăleală și îți pot anula câștigurile. Și dacă cazinoul decide să vă facă acest lucru, credeți-ne, o va face. Desigur, puteți lăsa reclamații pe diferite forumuri în speranța că cazinoul își va schimba decizia, dar, din păcate, va fi inutil. 

Bonus Express Echipa apreciază foarte bine cazinourile cu condiții transparente și ușor de înțeles. Aceste locuri sunt marcate în lista noastră cu etichetă care spune "Termeni și condiții echitabile".

Cum funcționează bonusurile pentru cazinouri? Actualizat: 14-2019 ianuarie XNUMX Autor: Damon