Cele mai bune bonusuri de casă de pariuri

Obțineți bonusul dvs. de 1600 €

Plata 97.89%
Bonus total € 1600

100% până la 3000 EUR sau mai mult.

Plata 99.98%
Bonus total € 3000

Un bonus masiv de depunere de 1000 EUR! 💣

Plata 98.82%
Bonus total € 1000

UN PROGRAM DE FIDELITATE LA CAzinou ONLINE LEADER MONDIAL!

Plata 98.07%
Bonus total € 5000

€ 2400 bonus de bun venit

Plata 97.81%
Bonus total € 2400

300 € + 150 rotiri gratuite

Plata 97.80%
Bonus total € 300

77 rotiri gratuite + 100% până la 200 $

Plata 98.09%
Bonus total $ 200

100% sloturi până la 100 GBP

Plata 99.12%
Bonus total £ 100

Până la € / 200 $ + 220 rotiri gratuite

Plata 98.24%
Bonus total € / $ 200

100% la prima depunere până la 200 €

Plata 98.32%
Bonus total € 200

Casele de pariuri vin mereu cu noi modalități de a atrage clienți doar pentru a rămâne competitivi pe piață. Majoritatea caselor de pariuri rulează un sistem de bonusuri pentru utilizatori. Clasamentul nostru prezintă cele mai bune bonusuri fără depunere de la casele de pariuri din Europa 2021.

Noi bonusuri de la casele de pariuri online

Programul de stimulare este unul dintre criteriile pentru alegerea unei case de pariuri. O varietate de bonusuri de bun venit sunt concepute pentru a atrage publicul țintă. Cu astfel de recompense, jucătorii pot plasa pariuri fără a depune propriile fonduri. De obicei, o serie de condiții sunt atașate bonusurilor fără depunere, cum ar fi:

 • Abonarea la paginile rețelei sociale a casei de pariuri. În acest fel, casele de pariuri obțin un public fidel fără a cheltui pentru publicitate.
 • Trecerea verificării complete, adică a procedurilor de verificare a identității.
 • Instalarea unei aplicații mobile etc.

În același timp, există de obicei restricții stricte asupra cotelor, tipurilor de sport pentru pariuri, tipului de piețe etc.

Tipuri de bonusuri

Fără bonus de înregistrare a depozitului

Avantajul unui bonus fără depunere este că nu trebuie să vă finanțați contul pentru a-l obține. Trebuie să vă înregistrați și să vă verificați identitatea numai printr-unul dintre mijloacele disponibile, dacă este necesar de către casa de pariuri. Dezavantajul este că pariul gratuit este de obicei mai mic de 1000 USD. Mai mult, există mai multe restricții privind utilizarea acestuia. Uneori este destul de dificil să îndeplinești toate cerințele de pariere ale casei de pariuri pentru bonus. Această ofertă este potrivită în primul rând pentru începătorii care abia intră în activitatea de pariuri. Bonusul i-ar ajuta să-și evalueze propriile puncte forte fără a cheltui niciun ban. Lista noastră conține cele mai bune bonusuri de bun venit fără depunere de la casele de pariuri.

Prima depozit bonus

Pentru a-l primi, trebuie să vă înregistrați, să verificați și să vă finanțați contul. După aceea, veți primi un pariu gratuit egal cu prima depunere, dar care nu depășește o anumită sumă fixă. Casele de pariuri europene acordă în medie pariuri gratuite între 500 și 1000 USD. Pentru a retrage aceste fonduri, trebuie să îndepliniți cerințele de pariere. Acest lucru durează de obicei 30 de zile. Casa de pariuri poate prezenta, de asemenea, o serie de cerințe de pariere. Acestea pot fi anumite tipuri de pariuri, limite minime de cotare etc.

Coduri bonus și coduri promoționale

Sunt de două tipuri: de unică folosință (pentru un anumit jucător) și de mai multe utilizări (pentru mulți utilizatori). Codurile promoționale au de obicei date de expirare, deci va trebui să activați oferta promoțională la timp.

Codurile sunt distribuite de partenerii casei de pariuri, cum ar fi resursele de informații, personalitățile media etc. Cel mai popular exemplu sunt jocurile de streaming. Mulți dintre ei postează coduri promoționale pe site-urile lor web și pe paginile de difuzare, constând de obicei din pseudonimele lor. După activarea cheii, utilizatorii primesc stimulente suplimentare de la casa de pariuri. Această formă de colaborare este benefică pentru toate părțile:

 • Casele de pariuri plătesc pentru fiecare utilizare a codului promoțional. În acest fel, sunt capabili să evalueze rentabilitatea publicității.
 • Personalitățile media au propriul lor public fidel, pe care sunt capabili să îl influențeze. Din când în când, ei chiar organizează concursuri de cod promoțional. Așa reușesc să atragă un număr mare de utilizatori.
 • Jucătorii primesc noi recompense de la casele de pariuri. Dar pentru a le utiliza, nu trebuie neapărat să îndepliniți nicio condiție (depunere, pariu etc.).

Pariuri gratuite

Un pariu gratuit este pur și simplu un pariu pentru o anumită sumă de bani în care casa de pariuri plătește miza. Este o oportunitate de a plasa un pariu fără risc și de a fi plătit câștigurile nete dacă pariul câștigă. De exemplu, un jucător are un pariu gratuit de 1000 USD. El pariază la cote 1.57. Dacă pariul câștigă, atunci jucătorul primește 570 $.

Jucătorii primesc pariuri gratuite pentru îndeplinirea anumitor condiții:

 • Reîncărcare cont
 • Verificare.
 • Pariuri pe o sumă fixă ​​în decurs de o săptămână sau o lună.
 • Ca ramburs pentru pierdut pariuri.

Pariurile gratuite au de obicei limite la cote, mai rar la tipul de piață. Unele case de pariuri oferă pariuri gratuite doar pe turnee specifice pentru a-și spori popularitatea.

Bonusuri pentru jucătorii obișnuiți

Multe case de pariuri oferă programe de fidelizare clienților activi. Cu astfel de programe, utilizatorii pot obține profituri suplimentare continue prin plasarea de pariuri. Condițiile depind de casa de pariuri. Dar să subliniem punctele generale:

 • Pentru fiecare pariu plasat (sau pentru un pariu pierdut în unele cazuri) utilizatorul primește puncte. Sistemul de acordare a acestor puncte depinde de doi factori: suma pariului și statutul jucătorului în programul de loialitate.
 • La sfârșitul perioadei de raportare (mai ales o lună, mai rar o săptămână), punctele pot fi folosite pentru a cumpăra pariuri gratuite. La unele case de pariuri, punctele pot fi retrase imediat în contul principal sau folosite pentru a cumpăra premii, de exemplu, marfa de club.
 • Pe măsură ce se acumulează puncte, statutul jucătorului crește. Cu cât statutul este mai mare, cu atât punctele sunt emise mai repede. De asemenea, dimensiunea pariurilor gratuite primite depinde de nivelul jucătorului din programul de loialitate

Principala diferență față de alte bonusuri este că nu există restricții. Utilizatorii pot paria pe orice sport și eveniment cu orice cotă. Programele de loialitate sunt benefice pentru casa de pariuri, deoarece clienții sunt motivați să facă mai multe pariuri pentru a obține un statut mai înalt. Mărimea rambursării furnizate este compensată de marja casei de pariuri, pe care fiecare casă de pariuri o pune la cote.

Mai sus sunt cele mai populare recompense. De asemenea, multe case de pariuri organizează periodic concursuri de predicții sportive cu premii, încurajează clienții în onoarea sărbătorilor, oferă bonusuri săptămânale etc.

Retragerea câștigurilor

Casele de pariuri online care nu oferă bonusuri de înregistrare a depozitelor stabilesc diverse reguli care trebuie respectate pentru a retrage câștigurile. Condițiile depind de tipul ofertei:

 • Pentru a retrage un bonus de depozit, trebuie să pariați o sumă care depășește suma bonusului de X (în medie 15-30) ori. Acest număr este numit și pariu. Progresul pariului este afișat în zona personală. La unele case de pariuri, nu vă puteți finanța contul în perioada bonusului. În caz contrar, jucătorul riscă să fie penalizat de casa de pariuri.
 • Retragere în numerar necesită parierea unei sume fixe în termen de o lună, săptămână sau altă perioadă de raportare. Anumite case de pariuri pot avea restricții suplimentare cu privire la cote, sporturi și tipuri de piață.
 • Pariuri gratuite nu necesită pariere specială. Puteți obține bani odată ce pariul câștigă. Cu toate acestea, pot exista restricții privind tipul de pariu și mărimea cotelor. Regulile depind de casa de pariuri.

Setea de profit suplimentar în rândul pariorilor a dat naștere la ceea ce se numește astăzi „vânătoare bonus” sau „vânătoare bonusuri”. Unii jucători schimbă constant casele de pariuri în speranța de a primi un bonus de bun venit. De fapt, această tactică nu dă rezultatele dorite, deoarece trebuie să fie îndeplinite o serie de condiții pentru a paria. Prin urmare, utilizatorii experimentați nu recomandă recurgerea la o astfel de schemă. Este mai bine să alegeți una sau câteva case de pariuri și să vă jucați constant în ele.

 

Cele mai bune bonusuri de casă de pariuri Actualizat: December 19, 2020 Autor: Damon

Bonusuri conexe:

coduri promoționale pentru camera Cleos vip