Bonusuri în numerar

4 Comentarii

Un bonus în numerar este un anumit procent din bani pierdut în cazino, care este rambursată în contul de joc. De obicei, variază de la 5 la 25%. Uneori, bonusul este rambursat cu bani reali, dar în majoritatea cazurilor ca un credit. Pentru a transforma bonusul în bani reali, trebuie să pariați. Spre deosebire de rotiri gratuite or bonusuri de depunere, trebuie să pariați un bonus de cashback nu mai mult de 10 ori, dar fiecare cazino are propriile condiții. Acordați atenție și bonusului maxim.

Să luăm în considerare câteva exemple. Să presupunem că un cazinou oferă un bonus săptămânal de cashback în valoare de 20% (nu mai mult de € 50).

Jucătorul A - săptămâna trecută a pierdut € 200. Aceasta înseamnă că va fi rambursat ca un bonus înapoi în numerar 200 × 0.2 = € 40

Jucătorul B - a pierdut € 400 și trebuie să fie rambursat € 80 (400 × 0.2), dar, din moment ce bonusul are limite, jucătorul va primi înapoi doar € 50 în contul său.

Alte tipuri de bonusuri în numerar

Bonusul TOP UP este un tip de bonus care este dat când câștigi și nu pierzi. Aceasta înseamnă că împreună cu câștigurile veți obține niște bonusuri. De regulă, suma bonusului variază de la 3 la 10% din suma câștigurilor.

Cu atât mai puțin frecvent sunt oferite primele pentru pariuri. În acest caz, acestea sunt acumulate indiferent dacă câștigați sau pierdeți. Dacă un cazinou vă oferă acest bonus, îl puteți folosi cu încredere.

Același lucru se referă la alte bonusuri înapoi în numerar. Dacă aveți o șansă să luați un bonus de cashback, faceți-o. Este destul de ușor să o convertiți în bani reali și acesta este un mare avantaj atunci când alegeți un cazinou.

Bonusuri în numerar Actualizat: 14-2019 ianuarie XNUMX Autor: Damon
Împărtășește dragostea