Programul de recompense pentru jucători pentru jucătorii loiali

4 Comentarii

Cazinourile online au o serie de modalități de a câștiga noi membri și de a le face să rămână. Bonusurile sunt una dintre aceste metode. În afară de asta, cazinourile pot avea promoții care au ca rezultat un premiu substanțial. Cu toate acestea, din punctul de vedere al jucătorilor, instrumentul cel mai avantajos este programul de recompense pentru jucătorii loiali, care sunt obișnuiți printre cazinouri. Modul în care funcționează este destul de transparent și, ceea ce este și mai atractiv, beneficiile potențiale pot fi primite automat și în mod regulat. Este recomandabil ca jucătorii să caute astfel de programe, deoarece avantajele pot fi destul de importante. palaceofchance

Programul de recompense pentru jucători pentru jucătorii loiali
Programul de recompense pentru jucători pentru jucătorii loiali

Pentru a spune simplu, astfel de programe funcționează în felul următor: un jucător primește 1 punct de compensare pentru fiecare X de dolari pe care îi pariază și, odată ce suma acumulată este egală cu Y puncte de compensare, suma poate fi răscumpărată pentru credit de joc în valoare de 1 USD. . Valorile declarate pot varia de la un cazinou la altul. În plus, termenii folosiți pentru a însemna „punct de compensare” pot varia și ei. Pentru a finaliza, jucătorul ar trebui să analizeze cât de mult credit de joc primește pentru suma pariată. Jucătorul poate folosi creditele pentru a le paria la fel ca și primă. Este important să rețineți că cazinourile tind să stabilească cerințe de pariere pentru creditele oferite prin intermediul programelor de recompense. Software-ul folosit de cazinouri este capabil să calculeze suma punctelor comp, ținând cont de suma încasată, precum și să urmărească debursarea punctelor, ceea ce permite tranzacții automate imediate. În acest fel, jucătorii pot primi creditele pentru parierea lor fără întârziere, în timpul jocului la cazinourile online. clubul Miami

Acest tip de programe a fost implementat de un număr mare de cazinouri. La unii, rata de acumulare a punctelor comp poate diferi în funcție de joc. De exemplu, punctele comp pot fi acumulate mai ușor cu sloturi de joc, ceea ce elimină efectul acestui joc având o margine mai mare a casei. Uneori, cazinourile pot încuraja jucătorii să parieze mai mult oferindu-le anumite beneficii suplimentare. Alte cazinouri sunt gata să ofere mai multe credite pentru jucători care ajung la un anumit nivel din suma pariată. În acest fel, putem vedea că beneficiile cresc pentru jucătorii cu role înalte.

În multe cazuri, structura bonusului poate depinde de numărul de puncte acumulate. Dacă un jucător a câștigat o sumă mare și a primit multe puncte, cazinourile îi pot oferi un procent mai mare din bonus sau pot crește limita maximă. În orice mod, un astfel de jucător va primi un bonus mai mare. cazinou vegas sălbatic

Pentru a permite transparența sistemului bonus, cazinourile pot avea diferite niveluri VIP pentru clienții lor. Cazinourile stabilesc limitele de pariere care trebuie depășite pentru ca un jucător să intre într-un anumit nivel VIP. Diferitele nivele se caracterizează prin bonusuri diferite. Distribuirea bonusurilor se face prin software. În acest fel, jucătorii pot fi siguri că suma bonusurilor distribuite lor este corectă.

Freeroll-urile în turnee sunt bonusuri

Bonusurile reprezintă una dintre metodele pentru cazinourile online de a atrage noi membri și de a le face să rămână. Există o mulțime de bonusuri diferite care vin sub formă de credite gratuite de joc și pot fi câștigate făcând un depozit sau invitând un prieten să joace. Una dintre celelalte modalități de a oferi o primă este de a lăsa jucătorii să joace la cazino gratuit și să le permită să păstreze suma câștigată. O altă modalitate este de a invita jucători să participe la turnee; participarea poate fi, de asemenea, gratuită, iar câștigurile pot fi reținute de către jucător. Acest tip de turnee este denumit freeroll. Chiar dacă acestea nu sunt numite în mod normal bonusuri, în realitate acestea sunt exact ele.

Există două tipuri de astfel de turnee. Un tip de turneu oferă premii în numerar. Jucătorul a primit câștigurile în contul său și îl poate folosi pentru a juca jocurile oferite de cazinou. În caz contrar, această sumă poate plăti taxa de intrare pentru turneele cu buy-in. Unele cazinouri ar putea acorda o intrare la un turneu la nivel de începători pentru a atrage clienți. Acest beneficiu este disponibil numai pentru cei care s-au alăturat doar cazinoului: astfel noii jucători pot învăța regulile jocului fără teama de a înfrunta un jucător mai experimentat. În cazul în care turneele sunt oferite de un anumit cazinou, acesta oferă și freerolluri (majoritatea fiind disponibile în fiecare zi). Premiile primite de jucători nu sunt prea semnificative, ceea ce se explică prin faptul că turneul este gratuit. Mai mult, procesul de redare nu necesită mult timp. Un jucător are în mod normal o jumătate de oră de jucat. În caz de victorie, jucătorul primește un bonus. În caz de pierdere, jucătorul câștigă experiență gratuit și are șansa de a-și încerca strategia într-un turneu, astfel încât să poată obține rezultate mai bune data viitoare. În ceea ce privește freeroll-urile VIP, premiile sunt mai substanțiale. Acest tip de bonusuri sunt deja oferite clienților care au devenit loiali și au demonstrat acest lucru cazinourilor jucând des și ajungând la un nivel VIP. Freeroll-urile pentru VIP-uri nu se întâmplă la fel de des ca cele comune. Cu toate acestea, clienții VIP sunt atenți la ei, deoarece promit recompense semnificative. capitalul jackpotului

Cel de-al doilea tip de freeroll atrage clienții, promițând intrarea gratuită la turnee mai serioase cu premii mai mari. În mod normal, este obligat să plătească un buy-in pentru a putea participa la un astfel de turneu, cu toate acestea, dacă jucătorul câștigă freeroll-ul de calificare, nu i se cere să plătească. Prin urmare, suma de buy-in este acordată câștigătorilor ca bonus. Dacă jucătorul care a calificat în freeroll câștigă turneul, premiul nu va fi mai puțin substanțial decât bonusul în sine. Un turneu poate fi destul de înalt și durează câteva luni; în cursul său, jucătorul ar trebui să joace în mai multe calificări. Există cazuri când jucătorii încep de la freeroll și continuă să câștige până la câteva mii de dolari.

Astfel de turnee permit jucătorilor să crească câștigurile, la fel ca și alte bonusuri. Unii jucători au fost cunoscuți pentru a-și construi bancile prin participarea exclusivă la freeroll-uri.

Bonus primit pentru trimiterea unui prieten

Este cunoscut faptul că publicitatea are un efect semnificativ asupra oamenilor, mai ales când vine sub formă de cuvânt oral. Tindem să considerăm o informație mai credibilă, care vine de la prietenul nostru, mai degrabă decât de un străin. Cazinourile online au beneficiat mult de acest efect și au implementat acest tip de publicitate prin bonus, în funcție de recomandările unui prieten. Există puține cazinouri care nu ar oferi acest bonus în zilele noastre.

Este foarte ușor să activați bonusul de recomandare prieten. Jucătorul trebuie să notifice cazinoului faptul că el se referă la un prieten cu un anumit nume și prenume. După aceasta, persoana vizată trebuie să se înregistreze la cazinoul și să precizeze numele persoanei care le-a adresat. Prietenul trebuie, de asemenea, să îndeplinească anumite cerințe specifice. Este necesar să deschidă un cont și să plătească suma declarată a depozitului minim. Odată terminată, jucătorul se poate bucura de bonusul primit la trimiterea unui prieten.

Structura generică a acestui bonus este aceeași pentru toate cazinourile, cu toate acestea, cerințele specifice se pot schimba. Una dintre condițiile diferite este numărul de prieteni pe care un jucător este permis să le facă referire. Există multe cazinouri care nu impun restricții asupra acestui număr. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de faptul că ceilalți au o limită. Limitele pot varia: unul limitează numărul de recomandări pe lună, celălalt o limită totală și, odată atins, jucătorul nu mai poate trimite mai mulți prieteni la cazinou.

O altă diferențiere depinde de suma bonusului. Bonusul poate fi plat pentru fiecare prieten menționat. În acest caz, suma este inferioară bonusului de depunere de bun venit. Mecanismul funcționează astfel încât o parte din depozitul plătit al prietenului să acopere bonusul plătit jucătorului. Cazinourile ar putea să vină cu o modalitate creativă de a implementa același mecanism al bonusului de recomandare. Unele cazinouri oferă doar un procent din suma depusă de prieten. În acest fel, bonusul jucătorului depinde în mod direct de numărul de prieteni invitați la cazino. Se poate ca un jucător să plătească, de asemenea, o sumă mică pentru fiecare persoană adusă în cazinou de către prieten.

Cerințele de pariere se aplică și acestui tip de bonus. Prin urmare, jucătorul trebuie să le citească cu atenție înainte de a începe să se joace. Retragerea poate avea loc numai după ce condițiile sunt îndeplinite, iar cerințele privesc atât numărul de ori câte un bonus trebuie să se întoarcă, cât și perioada de timp în care trebuie să se întâmple.

Programul de recompense pentru jucători pentru jucătorii loiali Actualizat: Noiembrie 29, 2019 Autor: Damon