Top 10 site-uri de cazinou online columbian

Bine ați venit la ghidul nostru pentru cele mai bune cazinouri online oferite de Columbia. Echipa noastră cu experiență a traversat întreaga industrie pentru a vă oferi informații și sfaturi fiabile despre locul în care vă jucați și cum să beneficiați la maxim de experiența dvs. de jocuri de noroc. Faceți clic pe oricare dintre butoanele de mai jos pentru a trece la o secțiune dacă căutați ceva în special. Sau stai pe spate, citește mai departe și permiteți-ne să vă povestim despre cele mai bune cazinouri din Columbia.

Top 10 site-uri de cazinou online columbian cu bonusuri FRESTE!

Obțineți bonusul dvs. de 1600 €

Plata 97.89%
Bonus total €1600

100% până la 3000 EUR sau mai mult.

Plata 99.98%
Bonus total €3000

Bonus de bun venit 100% până la 500 €

Plata 98.70%
Bonus total $500

700 € GRATUIT ÎN BONURI DE BINE VENIT

Plata 97.53%
Bonus total €700

100% bonus de până la $ 200

Plata 98.17%
Bonus total $200

77 rotiri gratuite + 100% până la 200 $

Plata 98.09%
Bonus total $200

100% sloturi până la 100 GBP

Plata 99.12%
Bonus total £100

Obțineți până la 1000 $ și 100 de rotiri suplimentare

Plata 97.65%
Bonus total $1000

100% până la 250 € + 50 rotiri

Plata 97.45%
Bonus total €250

100% până la 200 € + 15 rotiri gratuite în numerar

Plata 97.80%
Bonus total €200

100% până la 500 € + 200 rotiri gratuite!

Plata 98.14%
Bonus total €500

€ / 1000 $ SAU 5 BTC +200 de rotiri GRATUITE

Plata 97.46%
Bonus total € / $ 1000Despre cele mai bune 10 site-uri de cazinouri online columbiene, cu bonusuri URILE!

Lista de jocuri și prezentare generală

Conform legilor colombiene pentru jocuri de noroc, toate tipurile de jocuri de cazino sunt permise în țară. În zilele noastre, jucătorii pot alege dintre mii de sloturi online și multe de înaltă calitate Blackjack, ruletă, și baccarat Mese. Mai mult, pokerul online și video este permis și oferit de mai multe cazinouri online din Columbia. În mod alternativ, puteți opta și pentru unul dintre jocurile disponibile de dealer live, oferite de majoritatea operatorilor noștri.

Vă rugăm să rețineți, însă, că fiecare joc are limite de pariere diferite și reveniți la rata jucătorului (RTP) pe care ar trebui să o luați în considerare. Totuși, trebuie să vă amintiți, de asemenea, că cazinoul ar avea întotdeauna un anumit avantaj și că un RTP ridicat nu trebuie luat ca garanție că veți câștiga fiecare rundă. Astfel, vă sfătuim să citiți cu atenție toate informațiile disponibile despre jocul ales înainte de a face primul pariu. Între timp, am pregătit o listă de jocuri pe care le-ai putea întâlni la cazinourile online din Columbia:

 • sloturi
 • Progressive Jackpot Slots
 • Ruletă
 • Blackjack
 • Baccarat
 • Video Poker
 • pocher
 • Jocuri de cazino live

Vrei să te joci cu dealeri reali?

Datorită vieții moderne ocupate, mulți jucători sunt lipsiți de posibilitatea de a vizita cazinouri reale terestre. Datorită celor mai recente progrese tehnologice, totuși, toți jucătorii interesați se pot bucura de o experiență reală a cazinoului din confortul caselor lor. De fapt, majoritatea celor mai bune site-uri de cazino din Columbia oferă platforme excelente de dealeri live și o mulțime de jocuri din care puteți alege.

Toate jocurile sunt transmise în direct de la un studio și găzduite de dealeri prietenoși și profesioniști. Pentru a vă asigura că vă veți bucura de o experiență de jocuri de înaltă calitate, majoritatea cazinourilor noastre online din Columbia colaborează cu dezvoltatori de software de top, cum ar fi Playtech și Evoluţie Jocuri, printre altele. Rețineți, totuși, că, deoarece majoritatea site-urilor noastre recomandate sunt străine, nu toate mesele lor live ar putea fi disponibile pentru jucătorii columbieni. Totuși, credem că veți avea o mulțime de opțiuni și că veți reuși să găsiți jocul de distribuitor live potrivit pentru dvs.

Cele mai bune aplicații pentru bani reali

Urmărind tendințele moderne, toate cazinourile disponibile online din Columbia sunt mobile. Cu toate că mulți operatori oferă posibilitatea de a juca din mers, însă nu toți aceștia sunt capabili să ofere servicii optime. În general, există diverși factori de care ar trebui să țineți cont atunci când alegeți un cazinou mobil.

Pentru început, ar trebui să verificați dacă aplicația de jocuri de noroc este sigură de utilizat și dacă aveți suficiente jocuri pentru a alege. În plus, trebuie să depuneți și prin intermediul metodei dvs. de plată preferate și că puteți contacta operatorul atunci când este nevoie. Desigur, performanța este importantă și verificați dacă cazinoul dvs. mobil ales oferă aplicații native sau web. Pentru a rezuma, iată ce ar trebui să cauți într-o aplicație mobilă:

 • Catalog de jocuri bogate
 • Securitate excelentă
 • Metode de plată suficiente
 • Performanță excelentă

Site-uri de jocuri de noroc din Columbia

Drapelul columbian cu trei dungi, galben, albastru, roșu sudul american națiunea colombiană a avut întotdeauna o atitudine liberală și avansată față de jocurile de noroc online în Columbia. Este scris în constituția țării că guvernul poate avea monopol asupra jocurilor de noroc și poate folosi profiturile pentru un bun social, iar Columbia a fost prima țară din sud America pentru a reglementa jocurile de noroc online.

Deși operatorii au obligația legală de a deține o licență pentru a oferi jocuri de noroc online în Columbia, există un număr infinit de site-uri de jocuri de noroc columbiene care nu oferă și încă își oferă serviciile, indiferent de acestea.

Dacă sunteți în căutarea unui cazinou, a unei cărți de sport sau a unui site de poker pe care îl puteți juca chiar acum, consultați lista de mai jos.

Jocuri de noroc online în Columbia

Chiar dacă este adevărat să spunem că majoritatea formelor de jocuri de noroc din Columbia sunt considerate legale, jocurile de noroc online nu au fost una dintre ele de foarte mult timp. În aproape toate elementele sale, jocurile de noroc online de orice fel au fost foarte ilegale ca activitate ilegală. Singura formă de jocuri de noroc online legalizată de guvernul columbian au fost câteva loterii online. În afară de acestea, dacă s-ar fi găsit că cineva operează într-un cazinou de jocuri de noroc online, carte de sport, sala de bingo, sala de poker sau orice altceva, ar putea fi urmărit penal cu amendă și să li se interzică să opereze ceva (legal sau altfel) până la cinci ani. În ciuda acestui fapt, și a mai multor amenințări din partea șefului Coljuegos, la acea vreme, Rodrigo Vélez Jara, Columbia încă a jucat gazdă la diverse operațiuni de jocuri de noroc online din întreaga țară.

Această lege se referea la operațiuni care au fost înființate în Columbia. Cu toate acestea, când vine vorba de site-uri de jocuri de noroc offshore, jucătorii se pot mulțumi. Este dificil pentru un guvern să controleze un astfel de sector, având în vedere câte platforme de jocuri de noroc online există cu sediul în alte țări.

Prin urmare, localnicii pot juca pe aceste site-uri fără riscul urmăririi penale și au fost întotdeauna capabili. În timp ce guvernul ar dori să poată judeca atât operatorii, cât și jucătorii, nu este posibil. Prin urmare, în ciuda faptului că este o activitate ilegală minoră, jucătorii nu sunt urmăriți penal pentru participarea la cazinouri străine, cărți de sport, jocuri de noroc și multe altele.

Top 10 site-uri de cazinou online columbian Actualizat: 2 Iunie, 2020 Autor: Damon

Bonusuri conexe:

jumba pariuri rotiri gratuite