Strategii de craps și cum să câștige

4 Comentarii

barbut este unul dintre cele mai bucuroase jocuri de cazino din nord America deși veți găsi că este jucat în multe alte locații în jurul lumii, de asemenea. Odată ce ați stăpânit regulile de bază ale craps-urilor, trebuie să începeți să vă gândiți la cel mai bun mod de a vă maximiza câștigurile. Desigur, nu puteți face nimic despre zaruri. Ei vor ajunge până unde vor ateriza, indiferent de modul în care le rotiți - sau, cel puțin, ar trebui! Cu siguranță nu merită să încerci să dezvolți un stil de rulare care încearcă să manipuleze rezultatul unei rulouri atunci când tu ești shooter-ul. Cazinourile tind să ia o viziune foarte slabă asupra jucătorilor care operează în acest fel!

Ce puteți face în craps, cu toate acestea, este de a gândi tactic despre modul în care veți paria. Amintiți-vă că casa are un avantaj, la fel ca alte jocuri de masă populare de cazino. Acestea fiind spuse, puteți juca cu anumite strategii care încearcă să minimizeze această margine și, prin urmare, vă ajută să câștigați. Care sunt unele dintre abordările tactice comune care vă vor ajuta să obțineți mai mult succes la craps?

Strategia Martingale

Aceasta este o strategie de pariuri care este una dintre cele mai cunoscute din lume. Ea funcționează pe tot felul de pariuri de bani chiar dacă există o șansă repetată de a adăuga mai mult la miza dvs. Ca atare, nu l-ați pune pe o cursă cu două cai, deoarece acestea apar doar ocazional. Ai putea folosi strategia Martingale pariind pe un număr ciudat care vine ruletă, de exemplu. Cu craps-uri, pe de altă parte, funcționează dacă o folosești pe un pariu de linie parială. Ideea este de a plasa un pariu cu o miză relativ mică. Dacă câștigi, atunci cu atât mai mult cu atât mai bine. Puteți să plecați cu câștigurile dvs. sau să continuați ca de la zero.

În cazul în care strategia Martingale intră în propria sa este când pierzi. Dacă se întâmplă acest lucru, atunci faceți un pariu similar, chiar și pe pariul următor. Cu toate acestea, în loc să pariați aceeași miză, o dublezi. Prin parierea de două ori mai mult decât înainte, dacă câștigi, atunci îți vei recupera pierderile anterioare. Ideea este că veți continua să pariați în acest mod până când veți câștiga în cele din urmă. Desigur, strategia nu ia în considerare avantajul casei, deși este relativ scăzut în craps-uri. O altă problemă cu abordarea Martingale este că trebuie să aveți suficiente fonduri pentru a păstra dublarea și dublarea. Ați putea pierde potențial cu această metodă. Cu toate acestea, este ușor și acesta este un punct de plus mare!

Strategia Martingale inversă

Așa cum ați putea aștepta de la numele său, strategia inversă Martingale este o abordare tactică care funcționează invers din Martingale. În această abordare, vă măriți miza atunci când o câștigați și o micșorați atunci când pierdeți. Ideea este că pierderile tale care rezultă din pierderea de dungi sunt reduse la minimum prin această abordare, astfel încât ar trebui să poți continua să joci craps-ul pentru mai mult timp cu pariuri chiar și în bani, chiar dacă suferi de o vrajă proastă. Pe de altă parte, atunci când câștigați, ar trebui să vă puteți maximiza potențialul prin mărirea mizei. Nu trebuie să dublezi sau jumătate miza ta cu strategia inversă Martingale, dar acesta este modul standard de a face acest lucru.

Un punct demn de remarcat cu privire la strategia inversă Martingale este că se bazează pe ceva cunoscut sub numele de fenomen de eroare al jucătorilor. Acesta este un concept pe care multi jucatori de jocuri de noroc se conformeaza prin care se gandesc sa parieze in bataie de victorii si pierderi. Desigur, atunci când un eveniment monetar este efectuat la întâmplare, cum ar fi o flipă de monede, nu există nicio legătură între un rezultat și altul. Ca atare, strategia se bazează mai mult pe psihologia jucătorilor decât pe cele reale, evidențiate prin statistici.

Strategia No House Advantage "Odds Bet"

Spre deosebire de aproape toate celelalte jocuri de cazino, puteți face un pariu în craps care nu are nicio margine. Se bazează pe faptul că faceți o trecere sau veniți inițial la pariu. Dacă ați făcut acest lucru, atunci după ce un punct a fost aruncat, puteți paria pe cote, ceea ce înseamnă că aveți opțiunea de a vă multiplica pariul inițial. Diferite reguli ale casei se aplică pentru suma pe care o puteți multiplica această miză în funcție de locul în care jucați. Cu toate acestea, este comună în multe cazinouri și cu jocuri online pentru a vă permite să dublezi sau să înalți primul dvs. pariu. Făcând acest pariu, anticipați că punctul va fi reluat înainte ca shooter-ul să vină cu un șapte mortal, ceea ce înseamnă că, desigur, veți pierde. Este important ca jucătorii să poată lua cotele și să-și înmulțească miza pe pariurile "nu veni" și "nu trec".

Principiul din spatele acestei strategii de pariere este că plătește cu adevărat cote adevărate. Nu există nici un avantaj în casă construit în el, astfel încât șansa de a câștiga se referă direct la suma pe care un pariu câștigător îl va plăti. Având în vedere că avantajul casei cu craps este scăzut oricum, unii jucători aleg să ignore acest tip de strategie. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru ar însemna să pierdeți una dintre cele mai avantajoase pariuri în toate jocurile de cazino. Dacă vă puteți permite să faceți acest lucru, maximizați miza cu un pariu de cote când apare ocazia de a plasa acest tip de pariu.

Spin Palace Bonusuri fără depozit la cazinou >>


Sursa: spinpalace.com
Strategii de craps și cum să câștige Actualizat: Iulie 1, 2019 Autor: Damon
Împărtășește dragostea