Depune bonusuri de cazino

4 Comentarii

Aproape toate cazinourile oferă bonusuri de depozit. Astfel, este foarte important să înțelegeți condițiile și caracteristicile specifice ale bonusurilor. Bonusurile de depozit sunt acordate sub forma unui credit care vă permite să jucați regulat. Dacă puteți îndeplini toate condițiile de bonus, soldul creditului se transformă în banii pe care îi puteți retrage. sloturi o numerar

Suma bonusului este stabilită ca o creștere procentuală a valorii depunerii. În mare măsură, ele oferă 100% din suma depozitului, dar puteți găsi și oferte (200%, 300% ...) sau mai puțin (50%). De exemplu, dacă depuneți 100 EUR cu bonusul de 100%, veți avea 200 EUR în contul dvs. Dacă aveți 300%, atunci va câștiga un întreg de 400 €. slot de vegas

Suma maximă a bonusului este de obicei limitată și nu puteți obține un bonus mare chiar dacă faceți un depozit mare. Dar dacă depuneți mai puțin decât suma minimă a depozitului, nu vei primi bonusuri. De obicei, suma minimă a depozitului este de 10 €.

Tipuri de bonusuri de depozit

  • Bonus de bun venit - este un bonus pe care îl obțineți după ce faceți primul depozit. Acesta este bonusul maxim pe care îl puteți avea atunci când faceți un depozit.
  • Al doilea, al treilea și al patrulea bonus de depunere - de obicei bonusul se ridică la valoarea 50-100% din suma depozitului.
  • Bonusuri regulate - sunt date într-o anumită zi stabilită de cazinou (de exemplu, miercurea sau week-end). Suma totală a bonusului este de aproximativ 25% din suma depunerii, dar uneori se poate schimba. Prin urmare, studiați cu atenție activitățile de promovare oferite de cazinourile dvs. și alegeți ziua cea mai profitabilă pentru a face un depozit.

Rollover cerințe

Nu vă puteți retrage bonusurile imediat, deoarece trebuie mai întâi să le utilizați în cazinou (cerințe de rulare). Un bonus rollover înseamnă că valoarea pariurilor dumneavoastră trebuie să depășească de n ori valoarea bonusului inițial. De exemplu, în cazul în care aveți un bonus de 100 de euro cu cerințele de pariere x30, trebuie să pariați 3000 de euro. Dacă joci sloturi, trebuie să te învârți de 300 de ori (indiferent dacă câștigi sau pierzi). Mulți jucători nu pot îndeplini această cerință și își pierd complet bonusul. Există 2 opțiuni:

  • Cerințele de răscumpărare includ numai suma bonusului. În primul rând, începeți să jucați cu suma de depozit și numai după ce puteți juca cu bonusurile. Dacă nu pierdeți banii atunci când jucați cu suma de depozit, dar, dimpotrivă, creșteți suma acestuia, puteți refuza bonusul și să luați banii. Bonusurile funcționează ca a doua șansă.
  • Cerințele de răscumpărare includ suma bonusului împreună cu valoarea depozitului. Veți obține o dată pentru depunere sub forma unui bonus mare. De regulă, cerințele de la acest bonus sunt la jumătate mai mari decât cerințele de transfer. În ciuda acestui fapt, acest bonus este mai puțin profitabil. Aveți limitări la jocurile de noroc cu bonusurile (cerința maximă a pariu, lista jocurilor permise etc.). Și dacă câștigi jucând cu suma de depozit, trebuie totuși să îndeplinești cerințele de transfer. În caz contrar, dacă anulați bonusul, veți pierde toate câștigurile, iar cazinoul vă va rambursa doar suma inițială de depunere. cazinoul planetei 7
Vezi si  Cazinouri online grecești și jocuri slot gratuite de cazino. Scrieți în limba engleză.

Prin urmare, înainte de a lua un bonus, cunoașteți toate limitările. Poate că, în unele cazuri, ar fi mai bine să joci numai cu suma depunerii? Pentru a vă ajuta să vă luați decizia, am menționat rentabilitatea fiecărui bonus.

Pe lângă cerințele de răsturnare, jucătorul trebuie să acorde atenție altor reguli:

  • Suma maximă a creditului convertibil - dacă reușiți să îndepliniți toate condițiile bonus, bonusul poate fi convertit în bani reali. Condițiile bonusului pot conține și suma maximă care poate fi convertită în bani. Să presupunem că această sumă este echivalentă cu suma depozitului 5-fold. Dacă ați răzgândit automat sloturile pentru € 3000 folosind bonusul de € 100 și ați îndeplinit toate condițiile de răsturnare, câștigurile dvs. bonus vor fi în valoare totală de € 500.
  • Termene limită - pentru fiecare bonus, cazinoul stabilește limite de timp, când poate fi folosit. De obicei, această perioadă durează o lună, iar după aceea bonusul este anulat.
  • Limita maximă a sumei de pariu - un cazinou limitează suma maximă a pariului. Ei o fac pentru a reduce vânarea bonusurilor. Jocurile agresive cu o rată înaltă de dispersie reprezintă o șansă bună pentru vânătorii de bonusuri, deoarece cea mai simplă soluție este de a paria întreaga sumă de bonus pentru un anumit număr într-un singur ruletă rundă. Și dacă câștigi, creșteți-vă bonusul 36 ori făcându-l foarte ușor pentru a îndeplini toate cerințele de bonus. Puteți doar să vă schimbați strategia și să jucați un joc cu o rată scăzută de dispersie.

ATENŢIE!!! Un cazinou nu limitează suma pariată dacă jucați cu bonusuri. Prin urmare, fiți foarte atenți, deoarece cazinoul o poate folosi ca motiv pentru a nu plăti câștigurile. Aceasta este cea mai frecventă greșeală făcută de un novice. Ar trebui să examinați întotdeauna condițiile bonusului foarte atent.

Însă puteți evita cu ușurință această condiție folosind butonul de dublare. Acest buton permite creșterea câștigurilor de două ori, dacă aveți noroc. Acest buton permite creșterea ratei de dispersie. Unele cazinouri pot oferi această opțiune, chiar dacă limitează suma pariată. Rețineți însă că această opțiune nu se aplică automat și ar trebui să o verificați de unul singur. sloturi de legume

Vezi si  Beneficiile căutării de cazinouri noi și bonusuri la casinoreviewsandbonuses.com

În jocurile în care se aplică cerințele de răsturnare - un cazinou nu acordă credit pentru întreaga sumă de pariu. În unele jocuri, această condiție se modifică în funcție de tipul jocului. Să luăm în considerare un exemplu care include diferite tipuri de jocuri:

Tip de joc Câștigați procent din pariu
Mașini de joc 100%
Ruletă 25%
bacara 20%
video poker 20%
pocher 10%
Blackjack 5%

De exemplu, dacă doriți să îndepliniți condiția de rulare în ruleta și suma necesară totală € 1000, trebuie să pariați: 1000 /0.25 = € 4000. Acest model de condiții împiedică vânătorii de bonusuri să utilizeze bonusul. În Blackjack rata de plată se ridică la 99.5%. În medie, veți pierde mai puține pariuri, dar va trebui să pariați mai mult în funcție de condițiile bonusului. Un cazinou necesită jucători interesați de joc, dar nu și experți care vor să câștige. Vă rugăm să aflați condițiile bonusului înainte de a vă depune un depozit și să obțineți bonusul pentru a afla dacă jocul preferat este inclus în lista de jocuri permise.

Merită să luați un bonus de depunere?

Practic, da, este. Acestea vă vor permite să vă extindeți plăcerea și jocul mai mult sporind șansele de a câștiga. Bonusurile care nu merită să fie luate includ un cont de depozit combinat cu un bonus și un bonus care se ridică la mai puțin de 100% din suma depunerii. Pe site-ul Web am evaluat fiecare bonus în funcție de scala 3 (profitabilă, neutră și neprofitabilă).

Depune bonusuri de cazino Actualizat: Noiembrie 29, 2019 Autor: Damon