Rotiri gratuite ale cazinourilor online

4 Comentarii

În mod obișnuit, rotirile gratuite sunt oferite împreună cu un depozit sau fără bonus de depozit și vă permit să faceți niște rotiri gratuite în astfel de mașini de slot renumite precum starburst și multe altele.

Condițiile de utilizare gratuită a jocurilor (fără depozit)

Nu veți putea retrage bonusul imediat. În primul rând, va trebui să îndepliniți condițiile de pariere, de exemplu, pariați bonusul 50 sau 100 ori. Luați notă de procentul de plată. Dacă este scăzut, șansele dvs. de a retrage banii pot ajunge la zero. Singura modalitate sigură de a retrage bonusul este să câștigi o sumă mare de bani în orice slot și să îndeplinești condițiile de pariere. În caz că nu reușiți, cazinoul va limita suma maximă de retragere. În general, este stabilită o limită de € 100 sau mai mică. Uneori, rotirile gratuite sunt folosite în scopuri de marketing. Fiecare rotire poate fi pariată făcând un pariu minim (de exemplu, €0.10). Desigur, rotirile gratuite 35 sună mai bine decât un bonus de € 3.50, dar, de fapt, ambele bonusuri au aceeași valoare.

Gratuitele rotiri sunt create și administrate de furnizorii de jocuri, deci un cazinou nu le are. Puteți obține rotiri gratuite numai după joc, de exemplu, starburst, a fost început. Dar există mai multe detalii. Bonusurile sunt acumulate în contul de joc numai după ce ați îndeplinit condițiile de pariere.

Gratuitele rotiri pot fi cu adevărat profitabile. Dar amintiți-vă că, în nici un caz, ele nu pot fi considerate ca un criteriu cheie atunci când alegeți un online casino. Există o șansă foarte mică de a acumula bani reali pe contul dvs., chiar și după ce îndepliniți toate cerințele.

Rotiri gratuite ale cazinourilor online Actualizat: 14-2019 ianuarie XNUMX Autor: Damon
Împărtășește dragostea