Big top


Rolați, rulați! Microgaming aduc circul în oraș (și Wombat Casino), ceea ce este foarte amabil din partea lor! Gândiți-vă la fermecătoare de șerpi, la elefanți pe frânghii strânse, la tigri cu pălării de cilindru și clovni. Câțiva dintre ei par că tocmai ar fi scăpat din Dr Watts Up laborator de sloturi - doar niște distracții de modă veche.
Obișnuiam să iubesc circul ca un mini-wombat, până când m-au aruncat pe un trapez și mi-au cerut să le leagăn. Oricum, destul despre mine, să aruncăm o privire la joc ...
Uite și simți
Veți găsi grafică animată colorată și personaje de desene animate în Big Top slot care ne duce înapoi în zilele copilăriei noastre. Tigrii prietenoși, maimuțele obraznice și clovnii veseli sunt doar câteva dintre icoanele jocului. Microgamingul are o gamă excelentă de jocuri toon - the Stash of the Titans slot este un alt exemplu excelent.
Coloana sonoră izbucnește în viață cu xilofoni rauți care sună în timp ce te învârți și se transformă în gălăgia generală a circului când câștigi o victorie pe o linie de plată!
joc de redare
Slotul Big Top are 5 role, 3 rânduri și 9 linii de plată la fel ca Regele Cashalot slot - îl cunoașteți pe cel cu uriașul jackpot progresiv.
Logo-ul Big Top are cea mai mare valoare dintre toate simbolurile de pe role, urmat de Leul Ringmaster, Elefantul pe triciclu, Sigiliul de jonglare cu minge și simbolul tău scăzut de carte 10, J, Q, K & A care completează rolele.
Clovnul este sălbaticul din acest joc și va înlocui toate celelalte pictograme de pe role pentru a finaliza combinațiile câștigătoare. Aterizarea de 5 ori din acestea vă va oferi, de asemenea, cea mai bună plată a jackpotului de 5000 de monede. Simbolul Scatter din slot este Cheky Little Monkey în pălăria mică. Dacă aterizați 3x, 4x sau 5x dintre ele împrăștiate oriunde pe role, veți obține un multiplicator de x2, x10 sau, respectiv, x50. Hurra și huzzah!
Apropo de pariuri, slotul Big Top este, de asemenea, destul de flexibil când vine vorba de niveluri de pariere; pariul minim este 0.25 pe linie și maximul este de 5.00 pe linie. Aveți grijă să vă ajustați liniile de plată în consecință Fanii Wombat.
Caracteristici bonus
Nu există bonusuri sau rotiri gratuite în joc, ceea ce ne întristează puțin, dar există o grămadă de acțiune pe role, plus șansa de a câștiga niște plăți decente de la Wilds și Scatters - ceea ce compensează asta.
Acesta este unul dintre cele mai de bază sloturi Microgaming pe care le-am văzut, dar este ușor de jucat, ceea ce îl face popular.
Slot Big Top pe mobil
Îți place să te învârti pe hop? Apoi, încercați acest slot cu temă de circ pe iPhone, iPad, Android și alte tablete și dispozitive mobile. Grafica este la fel de bună ca și versiunea desktop, de fapt, deoarece este atât de simplă, credem că slotul Big Top aproape se joacă mai bine pe dispozitivele mobile. În plus, grafica se evidențiază cu adevărat pe ecranul HD al tabletelor noastre.

Big top Actualizat: 5 Februarie 2019 Autor: Aamir Berrey