Jacks sau o mână mai bună 1


Te simți ca acasă când stai la o masă de poker? Atunci îți va plăcea această versiune digitală a jocului clasic. Jacks sau mai bună Double Up este un joc de video poker pentru un singur jucător, cu caracteristici clasice ale jocului de cazinou: joc rapid și plăți mari. Ceea ce este nou la acest joc este că are mai degrabă aspectul unui joc pe computer decât un joc tradițional de video poker.
Jacks or Better Double Up vă permite să jucați până la 25 de mâini, cu un afișaj grafic mai bun. Același fundal colorat din original a fost din nou folosit aici, cu excepția unui plus de strălucire și lustruire.
Încărcați jocul. Interfața este netedă și la obiect. Veți vedea diferitele plăți de la diferite mâini afișate. În partea de sus a ecranului există informații suplimentare utile. Și, bineînțeles, cele cinci cărți cu care vi se împărtășesc sunt mai jos. Jacks or Better îți oferă cea mai mică plată, iar o chintă regală îți oferă cea mai mare – x250 pariul tău.
În partea de jos a interfeței se află zona pe care o poți personaliza. Dă-i un aspect care ți se potrivește! Puteți ajusta cantitatea de mâini care sunt în joc pe rundă. Ce înseamnă asta exact? Înseamnă că poți schimba între o singură mână și până la cinci, 10 și 25 de mâini. Următorul este nivelul pariului. Da, aveți spațiu de manevră și în acest sens: o gamă cuprinsă între unu și cinci.
În cele din urmă, aveți opțiunea de a modifica valoarea monedei care este în joc. Puteți comuta între €0.01 și 0.50 €. Dacă aveți cea mai mare valoare a monedelor, cel mai înalt nivel de pariu și cea mai mare cantitate de mâini în joc, veți juca un pariu total maxim de 62.50 EUR pe rundă. Apăsați butonul Max Bet pentru a trece în modul bestie cu pariul!
Unul dintre cele mai tari lucruri despre Jacks or Better Double Up este caracteristica de joc de noroc dublu în care poți ghici culoarea următoarei cărți. Ai ocazia de a-ți dubla câștigurile după fiecare mână câștigătoare.
Iată cum funcționează: după o victorie, apăsați GAMBLE. Veți accesa un nou ecran și veți vedea cinci cărți care sunt cu fața în jos. Trebuie să alegeți culoarea cărților pe rând. Dacă ghiciți bine, câștigurile dvs. se dublează. Dar dacă pierzi, vei pierde toate câștigurile și vei reveni la jocul principal. Jocul bonus va continua până când vei ghici greșit. Desigur, nu trebuie să pariezi câștigul. Le poți colecta pur și simplu!
Așa că mergeți înainte. Loviți la masa de poker și încercați-vă mâna la Jacks of Better Double Up!

Jacks sau o mână mai bună 1 Actualizat: Ianuarie 28, 2019 Autor: Aamir Berrey