Jumpin iepure


Culorile luminoase îndrăznesc să umple ecranul, pe măsură ce jucătorii duc la cer cu caracterele 2 Rabbit în timp ce sare din avion care poate fi văzut deasupra rolelor. Parcurgând prin norii albi albi pentru a ateriza pe câmpurile verzi de iarbă dedesubt. Tambururile 5 sunt setate într-un de aur cadru în prim-planul ecranului și există o muzică optimistă care joacă în fundal, ceea ce adaugă distracția jocului.
The Microsoft designers have taken on a popular theme with this release but have given the furry creatures a cute cartoony appearance. They create an entertaining element to the game as players use the stacked Wilds and Free Spins to add to their jackpot balance while watching the comical animations with each win.
Caracteristicile Jumpin 'Slot Rabbit
Simboluri de bază
A chunky brightly colored J, Q, K and A symbol are as with many online slots provide players with the lowest pay out when they are included in a winning combination. The other symbols are all in keeping with the games theme and include some Flying Goggles with Protective Helmet, a Windsock, and a bunch of Carrots. Players will also find throughout the reels the Aeroplane symbol, the vessel that the Rabbits board before soaring into the deep blue sky on their thrill seeking sporting adventure.
Cu toate acestea, Logo-ul de jocuri va oferi jucătorilor cu cea mai mare sumă de jackpot în timpul jocului de bază dacă 5 din aceste simboluri aterizează pe role. Apoi, ei vor vedea 500x miza inițială a liniei lor fiind adăugată la soldul final pe care îl pot revendica în orice moment.
Simboluri bonus
Sălbatic - un iepure purtând o cămașă galbenă de protecție este simbolul pe care jucătorii trebuie să îl găsească pentru a beneficia de șanse suplimentare de a-și mări suma stabilită. Acest simbol nu poate fi prezentat doar stivuit, dar atunci când acesta se deplasează, poate schimba orice simbol de bază dacă poate fi generată o linie de câștig câștigătoare.
Scatter - este o casca de protecție portocalie pe care acest Rabbit o poartă când cade pe rolele de pe cerul de deasupra. Și, deși el poate fi găsit doar pe rolele centrale dacă 3 sau mai mulți jucători spun, jucătorii vor fi aruncați la o rundă de bonus.
Caracteristici bonus
Rotatii gratuite - doar simbolurile 3 Scatter trebuie sa fie dezvaluite pentru ca jucatorii sa aiba acces la aceasta facilitate suplimentara. Aceștia vor fi apoi recompensați cu șanse gratuite 10x pentru a adăuga la suma lor pariată pe un set de rulouri 2nd care conține mai multe simboluri Wild care se găsesc în jocul de bază. Din păcate, această caracteristică a bonusului nu poate fi declanșată din nou, dar simbolurile Scatter apar în mod regulat în timpul jocului, deci dacă jucătorul este răbdător, pot beneficia de nenumărate ori dacă se află într-o noroc.
Jocuri Jumpin 'Rabbit Game
Costă doar 0.30 pentru ca jucătorii să poată seta rolele care se rotesc în acest joc de sloturi online. Acest lucru îl face ideal pentru începători și role mici, care pot avea un buget limitat. Pentru jucători mai îndrăzneți, totuși Microgaming au permis un pariu maxim de 150.00 și cu șansa de 10x Free Spins acest joc se dovedește, de asemenea, atrăgătoare pentru unii jucători care doresc să vadă acele câștiguri mai mari adăugate la soldul lor de jackpot.
Redarea automată poate fi utilizată în orice moment al jocului dacă jucătorul trebuie să fie departe de ecran. Aceasta înseamnă că bobinele se vor roti în mod automat fie pentru timpul setat, fie până când se ajunge la pariul maxim.
Această versiune specială de la Microgaming nu oferă mult în calea Caracteristici. Deci, jucătorii se pot simți puțin dezamăgiți pentru a afla că nu există niciun Jackpot Progresiv, Gamble sau orice Mini-Games pentru a adăuga distracția. Pur și simplu, există Rabbit Wild și prietenul lui Scatter Rabbit, care conduce la runda gratuită de bonusuri în cazul în care jucătorul localizează 3 sau mai mult pe role.
Jucătorii care nu doresc să parieze suma maximă de 150.00 trebuie să fie conștienți de faptul că acestea sunt setate automat de îndată ce se încarcă jocul. Cu toate acestea, intervalul de pariere poate fi ușor modificat pentru a reflecta bugetul jucătorului utilizând butoanele de pe panoul de control din partea de jos a ecranului.
Nu există o adevărată provocare pentru jocul Jumpin 'Rabbit slots dar simțul său de benzi desenate și divertismentul pe care îl oferă a dovedit că este atrăgător pentru jucătorii din întreaga lume de la lansarea sa în aprilie 2014.

Jumpin iepure Actualizat: 3 Februarie 2019 Autor: Aamir Berrey