Pandamania

4 Comentarii
Pandamania

Pandamania


Pandamania slot este unul dintre Următoarea generație Jocurile de noroc online cu tematică animală. Jucătorii se vor alătura echipei Panda și prietenilor săi din grădina zoologică cea mai haotică din lume, unde animalele se luptă cu mașini cu motor și zookeeperul este legat și nicăieri să fie văzut; totuși, acest haos nu poate duce decât la mai multe caracteristici bonus și premii mai bune.
Slotul mobil Pandamania este un joc cu cinci tambururi, care are trei rânduri și standardul de douăzeci și cinci de linii de plată. Buteliile se află într-un peisaj zoologic, unde puteți vedea cascade, cuști și desigur semnul de avertizare pentru a nu alimenta niciun animal. Pe măsură ce vă întoarceți, vă veți bucura, de asemenea, de efectele sonore ciudate și amuzante care însoțesc fiecare rotire, dar nu la fel de mult cât veți aprecia jocul ușor de urmărit. Experiența dvs. cu sloturi este îmbunătățită, permițându-vă să vă alegeți pariul pe rotație și acesta poate fi de la cât mai puțin 1p pe rotație la £ 50 pe rotație.
Wild Simbolul
Ca majoritatea sloturilor, aveți simbolurile standard pe role. În acest caz, toate sunt colorate în culori vii și includ un cărucior cu pedală, niște bombe din grădina zoologică, o pungă de dulciuri, legată de zookeeper și, bineînțeles, simbolurile 9, 10, J, Q, K și A. au simbolurile unice care includ simbolul sălbatic. Domnul Panda însuși este simbolul sălbatic pe jocul de sloturi Pandamania, iar când îl vezi, vei fi fericit, deoarece el ar putea doar să ajute la completarea unei combinații câștigătoare, dacă poate, înlocuind simbolurile dispărute.
Împrăștia Simbol
Pe lângă simbolul Wild Panda pe slotul online Pandamania, aveți și un simbol de scatter. Acest simbol scatter este semnul zoologiei Pandamania. Acest simbol nu numai că va ajuta la completarea combinațiilor câștigătoare de scatter, dar va fi și declanșatorul bonusului de rotiri gratuite.
Caracteristici bonus
Pick Me Bonus - bonusul Pick Me este prima caracteristică bonus pe slotul Pandamania și puteți declanșa acest lucru prin simbolul lacătului care apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Pământul trei pe role și vei alege unul. În spatele lacătului se va câștiga un premiu în bani, un premiu în bani și o șansă de a alege din nou sau toate cele trei premii.
Bonus Panda scapat
Bonusul panda scapat este al doilea element bonus al jocului Pandamania slot și este o funcție generată în mod aleatoriu. În momente aleatorii, panda va circula pe ecran, adăugând sălbatice pe role și, sperăm, creând victorii făcând acest lucru.
Rotatii gratuite
A treia și ultima caracteristică bonus pe slotul Pandamania este bonusul pentru turneele gratuite. Puteți declanșa acest lucru prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri de scatter semn Pandamania pe role. Făcând acest lucru se vor acorda zece rotiri gratuite, iar câștigurile vor fi dublate datorită unui multiplicator 2x. De asemenea, puteți relua funcția prin aterizarea a încă trei împrăștieri.

Jocuri de cazino GRATUIT la întâmplare:

Pandamania Actualizat: 24-2019 ianuarie XNUMX Autor: Aamir Berrey