Spingo


Știi cum este - te-ai jucat ruletă de ceva vreme și poate că ați bifat și numerele de pe niște cărți de bingo, dar ceea ce doriți cu adevărat să încercați este o combinație a celor două. Din fericire, acolo este Spingo intră; este o simplă versiune din Microgaming ceea ce adaugă un pic de distracție genului.
Când încărcați jocul pentru prima dată, vi se va afișa o roată care se învârte, separată în segmente roșii, albastre și galbene plus unul verde. Există douăzeci și cinci de segmente în total, cuprinzând opt pe culoare plus verdele. În centrul roții se află un tub din care ies bilele de bingo, fiecare dintre ele numerotate de la zero la zece. Sub roată se află tabelul de pariuri care afișează o gamă simplă de pariuri.
Cum să joci Spingo
Primul lucru de făcut este să selectați nivelul pariului folosind diferitele jetoane din partea de jos a ecranului. Acum trebuie doar să faceți clic pe pariurile dvs. preferate - câte ori doriți. Acum, faceți clic pe butonul „Rotire” de sub masa de pariuri și urmăriți cum o minge de bingo iese din tub, sări în jurul roții și se așează într-un segment.
Dacă ați ales corect orice câștig va fi plătit în conformitate cu tabelul de plată de mai jos:
Combinație (număr + culoare) - 32x
Doar verde - 24x
Zero - 20x
Număr unic - 10x
Culoare - 3x
Impar / Par - 2x
1-5/6-10 – 2x
Asta este cu adevărat tot ce există - dacă faceți clic pe butonul „Vizualizați statisticile” din colțul din dreapta sus, veți vedea o analiză colorată a rezultatelor recente. S-ar putea să arate frumos, dar nu lăsați-l să vă păcălească să credeți că aceste cifre contează.

Spingo Actualizat: Ianuarie 31, 2019 Autor: Aamir Berrey