Fantoma de la Opera


Phantom of the Opera Introducere
"O intoxicare plutitoare, care se încadrează, dulce. Atinge-mă, crede-mă, savurează fiecare senzație. Să înceapă visul, să lăsați partea voastră mai întunecată să dea puterea muzicii nopții. "
Poți să te împotrivești atracției fantoma de la Opera? Musicalul de renume mondial se bazează pe un roman scris de autorul francez Gaston Leroux, publicat pentru prima dată în 1909 ca o serie. Phantom of the Opera este parțial inspirată de evenimente reale de la Opera din Paris în secolul al XIX-lea și o poveste fictivă care implică utilizarea unui schelet real într-o producție de teatru numită Der Freischütz. Phantom of the Opera a fost adaptat de multe ori, dar cu siguranță cel mai important dintre ele este muzicalul din 1986 al lui Andrew Lloyd Webber – unde frumoasa soprană Christine devine centrul atenției unui geniu muzical desfigurat care trăiește într-un labirint subteran. Phantom of the Opera este al doilea cel mai lung spectacol din West End, imediat după celălalt clasic epic, Les Miserables.
Bonus Express își pune cel mai bun costum și cu bilete de pe prima linie în buzunarul din spate, suntem pregătiți să ne bucurăm de o performanță maiestuoasă. Plecăm să ne bucurăm de această lansare fantastică Microgaming, și adaptarea lor la slotul video al Phantom of the Opera!
Fantomă a jocului Opera
Phantom of the Opera este jucat pe role 5 cu moduri uimitoare de a câștiga 243. Puteți roti gloanțele acestui slot online de la doar € 0.3, iar pariul maxim este, de asemenea, un € 15 mai mic decât abrupt.
Măștile fantomă, binoclurile, trandafirii și sulurile se alătură personajelor principale din musical – Carlotta, Raoul, Christine și fantoma – pe rolele acestui slot video care are și un simbol Wild. Wild poate înlocui toate simbolurile, cu excepția mastii fantomă și a scrisorii, în timp ce sunt șanse mari ca simbolurile Phantom, Christine și Raoul să ajungă pe role ca stive duble.
Pe lângă asta, Phantom of the Opera are câteva caracteristici speciale ascunse – mai mult un spectru prietenos decât un ghoul, am spune noi.
Fantoma rotirilor gratuite de la Opera și bonusuri
Funcția Rotiri gratuite Music of the Night vă oferă 10 rotiri gratuite, timp în care veți beneficia de caracteristicile aleatorii Phantom la fiecare rotire gratuită: până la 5 wild-uri plasate la simboluri wild plasate aleatoriu, până la 3 role wild aleatoare și între 2 și 5 rotiri gratuite suplimentare și un multiplicator de 2x și 4x.
Caracteristica bonusului de scrisoare este declanșată când simbolul Letter se află pe a cincea rolă. Veți primi un premiu în numerar multiplicat, care poate ajunge până la un 20x enorm de miza dumneavoastră.
Al treilea mod de bonus este caracteristica Bonus Chandelier, care este declanșată la întâmplare și fără prea multă atenție. Candelabrul Opera House va ateriza pe noduri de nicaieri si se va transforma in 2 daca 3 nu este complet plin de viata. În mod inutil să spunem, probabilitățile dvs. câștigătoare vor crește considerabil ca urmare a acestui fapt!
Dar asta nu e tot. Există o altă caracteristică Free Spins numită "Tot ce vă cer de tine", care îți oferă zece rotiri gratuite, iar simbolurile Christine și Raoul se transformă în sălbăticie care se mișcă în jurul rolelor și se așează la întâmplare în poziții adiacente. Dacă aceste două simboluri se îndreaptă pe aceeași poziție, veți obține un premiu multiplu de 3x și dacă aceștia vor ateriza pe aceeași bobină, întreaga bobină se va transforma într-o sălbăticie!
Masquerade Pick Bonus este un joc „alege-mă” în care alegi dintre măști pentru a colecta premii.
Phantom of the Opera Payouts
Simbolurile cu cea mai mică plată sunt binoclul, borcanul roșu, cartea și alte simboluri – plătind mult mai puțin decât cele cinci personaje principale ale acestei opere, care oferă plăți substanțial mai mari pe lângă declanșarea funcției bonus ciudate ici și colo.

Fantoma de la Opera Actualizat: Ianuarie 14, 2019 Autor: Aamir Berrey