Tomb Raider 2


Tomb Raider 2 jocul de slot este inspirat din filmul Lara Croft: Tomb Raider lansat în 2001. Continuarea primului film a venit 2 ani mai târziu, iar Tomb Raider: The cradle of life a fost, de asemenea, un blockbuster. În ambele filme, Lara Croft, interpretată de Angelina Jolie, un arheolog englez, dornic de aventură și în căutarea relicvelor și manuscriselor antice este personajul principal. Ea este întotdeauna portretizată în cizme, top scurt și fără mâneci, cu 2 toci complet înarmați pe fiecare șold.
Caracteristici cheie și pariuri
Lara pleacă la un templu budist din Cambodgia în căutarea relicvei „triunghiului luminii”. Ea aleargă împotriva timpului, luptând cu rivali puternici și adversari pentru a găsi relicva în fața Illuminati. Illuminati este o societate secretă opusă superstiției, prejudecăților și influenței religioase asupra oamenilor de rând.
Motivul real din spatele vânătorii este puterea pe care o deține relicva. Relicva este în cele din urmă distrusă de Lara Croft pe pământ, deoarece nu avea nevoie de această relicvă pentru a realiza ceea ce își dorește. În leagănul Vieții, ea își stabilește căutarea pentru a găsi Cutia Pandorei, o altă relicvă din mitologia greacă, despre care se spune că conține cel mai mortal rău dintre toate, posibil o boală precum ciuma. Scopul este de a găsi cutia înaintea unui om de știință rău numit Jonathan Reiss. Imaginează-ți consecințele căderii Cutiei Pandorei în mâini greșite.
Tomb Raider 2 Slot sau Secretul Sabiei este un slot machine cu cinci tamburi, treizeci de linii de plată și trei sute de monede. Aveți opțiunea de a selecta modul de redare automată la 5, 10, 15, 25,100,250 și 500 de rotiri și opțiunea de a juca în mod regulat sau expert.
Portretul lui Lara croft este simbolul sălbatic al slotului Tomb Raider 2, iar simbolul scatter este Excalibur Cheie. Simbolul wild prezintă propriile sale combinații câștigătoare atunci când mai multe simboluri apar pe linia de plată.
3 sau mai multe dintre simbolurile scatter vor activa bonusul de rotiri gratuite. Se acordă 10 rotiri gratuite și te pot câștiga de până la 5 ori multiplicator. Multiplicatorul de pe slotul Tomb Raider 2 este resetat la un multiplicator o singură dată dacă nu există victorii succesive. Atunci când există o combinație câștigătoare în timpul unei rotiri gratuite, simbolurile din combinația câștigătoare vor exploda și vor dispărea după plată. Toate simbolurile de deasupra simbolurilor care explodează se deplasează pentru a umple spațiile goale create de simbolurile care explodează. Plățile sunt calculate la o valoare multiplicatoare crescută în timpul oricărei combinații câștigătoare rezultate din simbolurile schimbătoare. Jocul bonus nu poate fi inițiat din nou în timpul rotirilor gratuite.
Funcția supermodă a slotului Tomb Raider 2 este activată aleatoriu în cazul în care sunt acordate 5 rotiri gratuite și mai multe puncte de simboluri sălbatice sunt activate aleatoriu. Pariurile și liniile de plată rămân aceleași cu cele care au activat bonusul.
Jocul bonus de aventură globală este activat pe slotul Tomb Raider 2 când simbolul pașaportului este afișat în poziția centrală a unei role. Rolele activate sunt reținute și acumulate. Alinierea a 5 simboluri de pașaport te va trimite la jocul bonus de aventură. În acest joc bonus, poți câștiga până la 135,000 de monede. Veți fi trimis în locații interesante precum Londra, Nepal, Bolivia, Ghana și Tokyo și veți avea opțiunea de a alege dintre cele 5 locații articole/obiecte, cum ar fi o comoară ascunsă, fragmentul de sabie sau o capcană pentru dezvăluie ocazional valoarea câștigului bonus. În elementul de comori ascunse, dacă găsiți un simbol de disc, acesta Trage-se declanșează jocul bonus. În acest joc bonus, sunt afișate cincisprezece discuri cu opțiunea de a alege un disc care va dezvălui o sumă de câștig bonus.

Tomb Raider 2 Actualizat: Ianuarie 30, 2019 Autor: Aamir Berrey