Top 10 site-uri de cazinou online jamaicani

Legile jocurilor de noroc din Jamaica au fost actualizate în 2012 cu introducerea Legii jocurilor la cazino.

Acum, această frumoasă națiune insulară din Caraibe găzduiește 12 cazinouri terestre și o carte de sport din cărămidă și mortar.

Comisia pentru jocuri de casino este responsabilă de licențiere și de aplicarea reglementărilor.

Industria pariurilor online este, de asemenea, vie și bine, dar este disponibilă numai legal pentru nerezidenți.

Cetățenilor jamaicani li se interzice participarea, dar autoritățile nu pedepsesc pe cei care participă.

Pariorii sportivi jamaicani pot încă să facă pariuri în mod legal cu manualul de sport din țară.

Top 10 site-uri de cazinou online jamaicani, cu bonusuri FRESTE!

100% până la 3000 EUR sau mai mult.

Plata 99.98%
Bonus total €3000

100% până la 400 $ + 200 rotiri gratuite

Plata 97.88%
Bonus total $400

Bonus de potrivire de 200% Până la 500 € + 50 rotiri gratuite

Plata 97.93%
Bonus total €500

Depuneți 10 € și jucați cu 70 €

Plata 97.74%
Bonus total €10

€ 1000 GRATUIT

Plata 97.80%
Bonus total €1000

Cadoul dvs. până la 100 € gratuit!

Plata 97.80%
Bonus total €100

100% bonus de până la $ 200

Plata 98.17%
Bonus total $200

Pachet de bun venit 1000 USD + 100 rotiri!

Plata 97.90%
Bonus total $1000

100% sloturi până la 100 GBP

Plata 99.12%
Bonus total £100

100% până la 200 € + 15 rotiri gratuite în numerar

Plata 97.80%
Bonus total €200Despre primele 10 site-uri de cazinou online jamaicani, cu bonusuri URILE!

Când vine vorba de sectorul cazinourilor online, guvernul Jamaica elaborează acum o nouă reglementare care va permite rezidenților locali să joace pe internet. În același timp, există multe site-uri internaționale de cazinouri care întâmpină vizitatori din această țară. Dar trebuie să poți face distincția între site-urile de cazinouri din Jamaica de calitate scăzută și cea de înaltă calitate.

Dacă doriți să aflați despre cele mai bune cazinouri online pentru jucătorii din Jamaica, verificați lista noastră de platforme de jocuri de noroc care întâmpină vizitatori din această țară din Caraibe. În plus, vă vom arăta toate criteriile care sunt utilizate pentru a selecta cel mai bun cazinou online la care pot juca jucătorii din Jamaica.

Mai jos vă vom spune aici toate informațiile legale necesare despre jocurile de noroc online pe care jucătorii din Jamaica trebuie să știe înainte de a începe să joace pe internet. În ghidul nostru vă vom spune și despre tendințele actuale din sectorul iGaming, care vor defini modul în care se vor dezvolta locurile de cazinou online din Jamaica în viitor. De exemplu, veți putea înțelege mai bine cum, la un cazinou online, banii reali din Jamaica (adică JMD) sunt treptat suplimentați cu bitcoin, altcoin și alte criptomonede populare.

Jocuri de noroc în Jamaica

Destinația turistică populară din Caraibe, Jamaica, are un cod juridic complex în ceea ce privește jocurile de noroc, unele forme fiind legale, în timp ce altele sunt interzise. Cazinourile terestre au fost legale de ceva timp, dar au putut să ofere legal jocuri de masă încă din 2010. Cazinourile pot acum oferi jocuri de masă, dar trebuie să fie amplasate în interiorul hotelurilor care oferă minimum 2,000 de camere.

Jocurile de noroc online sunt ilegale pentru cetățenii jamaicani. Cu toate acestea, guvernul eliberează licențe pentru furnizorii de jocuri de noroc online care deservesc clienții din străinătate. În plus, se raportează că mulți jamaicani folosesc ilegal site-uri de jocuri de noroc online.

Jocuri de noroc online în Jamaica

Comisia jamaicană de pariuri, jocuri și loterii emite licențe furnizorilor de cazinouri online. Cu toate acestea, în prezent este ilegal pentru cetățeni să joace online. Cu toate acestea, mulți jamaicani folosesc site-uri de jocuri de noroc licențiate și operate în străinătate, în ciuda faptului că sunt ilegale.

Site-urile cu licență internă pot servi doar clienții de peste mări. Se raportează că în prezent există un singur site de jocuri de noroc licențiat în Jamaica, Poker World.

Top 10 site-uri de cazinou online jamaicani Actualizat: 3 Iunie, 2020 Autor: Damon

Bonusuri conexe:

jocuri de cazino gratuite online