Top 10 site-uri de cazinouri online din Letonia

Bună ziua, dragul nostru cititor și bine ați venit la vasta enciclopedie online a jocurilor de noroc! De această dată, nava noastră este amplasată în portul leton, ceea ce înseamnă că piața cazinourilor din Letonia este subiectul principal de astăzi. Pentru a fi exacti, vom vorbi despre site-urile de jocuri de noroc care acceptă jucători de cazino din Letonia și sunt disponibile în limba letonă. Salt înainte, nu există atât de multe site-uri de cazinouri online din Letonia la care să joci, dar sunt încă destul de populare și importante pentru toți jucătorii.

Dacă doriți să aflați mai multe despre jocurile de noroc online din Letonia și găsiți cel mai bun site de pariuri care acceptă depozite din Letonia și este disponibil în limba letonă, continuați să citiți acest articol. De asemenea, veți afla care sunt opțiunile de depozitare și retragere care sunt cele mai convenabile pentru jucătorii cazinilor din Letonia și care monede pot fi utilizate în Letonia. În plus, vom răspunde la unele dintre cele mai frecvente întrebări, astfel încât să fiți la curent cu toate detaliile legate de jocurile de noroc online din cazinourile cu limba letonă.

Top 10 site-uri de cazinou online din Letonia, cu bonusuri FRESTE!

Obțineți bonusul dvs. de 1600 €

Plata 97.89%
Bonus total €1600

UN PROGRAM DE FIDELITATE LA CAzinou ONLINE LEADER MONDIAL!

Plata 98.07%
Bonus total €5000

100% până la 400 $ + 200 rotiri gratuite

Plata 97.88%
Bonus total $400

Bonus de bun venit 100% până la 500 €

Plata 98.70%
Bonus total $500

Bonus de 500 USD la prima depunere + 225 rotiri gratuite

Plata 97.61%
Bonus total $500

200% Bonus de bun venit până la 350 €

Plata 97.93%
Bonus total €350

Bonus de bun venit de 1000 $ + 200 de rotiri gratuite!

Plata 98.12%
Bonus total $1000

Bonus de potrivire 100% până la 250 GBP

Plata 98.21%
Bonus total £250

100% până la 200 € + 15 rotiri gratuite în numerar

Plata 97.80%
Bonus total €200

100% până la 500 € + 200 rotiri gratuite!

Plata 98.14%
Bonus total €500

200% până la € 500

Plata 97.88%
Bonus total €500

€ / 1000 $ SAU 5 BTC +200 de rotiri GRATUITE

Plata 97.46%
Bonus total € / $ 1000Despre cele mai bune 10 site-uri de cazinou online din Letonia, cu bonusuri MARE!

Jocuri de noroc responsabil în Letonia

Conform legilor letone, jucătorii sub 18 ani nu au voie să participe la nicio activitate de jocuri de noroc. Guvernul impune legile strict și încurajează jocul responsabil. Cu toate acestea, dacă vă temeți că jocurile de noroc ar putea avea un efect negativ asupra vieții dvs., puteți solicita ajutor contactând Centrul de Prevenire a Dependenței din Riga. Alternativ, puteți participa la oricare dintre întâlnirile organizate de Gamblers Anonymous. Pentru mai multe informații, ar trebui să sunați la +371 29738121. Majoritatea cazinourilor online din Letonia oferă și opțiunea de auto-excludere, care vă poate ajuta să vă controlați obiceiurile de jocuri de noroc.

Istoria jocurilor de noroc în Letonia

Ca parte a fostei Uniuni Sovietice, Letonia nu are o istorie deosebit de lungă a jocurilor de noroc. Țara a început să își dezvolte industria iGaming în 1991, când și-a restabilit independența față de URSS. Primul cazinou terestru din Letonia s-a deschis în vara anului 1991. Datorită pieței de jocuri de noroc nereglementate, numărul loteriilor independenți a crescut semnificativ. În cele din urmă, situația s-a schimbat în 1998, când Inspecția de Supraveghere a Loteriei și a Jocurilor de Noroc a introdus primul său act de jocuri de noroc.

Datorită creșterii sălilor de jocuri de noroc la începutul anilor 2000, Parlamentul leton a avut în vedere pentru prima dată modificarea legilor jocurilor de noroc în 2003 și a le face mai restricționate. Noile modificări au sugerat o creștere a impozitelor pe mașinile cu slot și un număr limitat de mașini cu sloturi pe care le pot avea întreprinderile. Chiar dacă legea nu a fost adoptată, aceasta a condus la închiderea multor locuri de jocuri de noroc, deoarece proprietarii lor se temeau de efectul negativ pe care modificările propuse le-ar putea avea asupra afacerilor lor.

În ceea ce privește jocurile de noroc online, industria a înregistrat progrese semnificative atunci când Letonia a aprobat Legea oficială a jocurilor de noroc și a loteriei în 2006. Legea a stabilit regulile pentru jocurile de cazino și condițiile de eliberare a licențelor.

Statiuni renumite

Pentru o țară de dimensiunea ei, Letonia oferă o listă lungă de locuri de jocuri de noroc pe teren pentru toți vizitatorii și cetățenii interesați. Jucătorii din zilele noastre au opțiunea de a alege dintre o mulțime de cazinouri mici și stațiuni impresionante. Căutați un hotel confortabil și un cazinou elegant? Vă recomandăm Royal Casino Spa & Resort Hotel din Riga, Letonia.

LEGI DE JOC DE ONLINE ÎN LATOVIA

În ciuda faptului că trăim într-o societate modernă în care jocurile de noroc sunt considerate a fi un lucru normal, există încă multe țări, inclusiv țările europene, care declară că jocurile de noroc offline și online sunt ilegale. Din fericire, Letonia nu este una dintre acestea. Până în 1990, aproape toate activitățile de jocuri de noroc erau interzise în Letonia, deoarece făcea parte din Uniunea Sovietică. În perioada 1990-1993, jocurile de noroc au fost în zona „gri”, deoarece nu existau legi care să stabilească statutul său juridic. În 1993, Legonia jocurilor de noroc a fost adoptată în Letonia și a făcut ca toate formele de jocuri de noroc, inclusiv Letonia pentru jocuri de noroc pe internet, să fie legale.

În prezent, există mai mult de 15 cazinouri uriașe terestre și câteva zeci de facilități mici de jocuri de noroc situate în toată țara. În ceea ce privește jocurile de noroc online legale în Letonia, această țară este considerată a fi unul dintre cele mai favorabile teritorii atât pentru operatorii de cazino, cât și pentru jucătorii obișnuiți. În primul rând, impozitele locale de jocuri de noroc care ar trebui plătite de operatorii de cazino sunt foarte mici, mai ales în comparație cu impozitele de jocuri de noroc din alte țări europene. Pentru a deține o licență letonă, cazinoul ar trebui să plătească o taxă anuală de aproximativ 427,000 USD și doar 10% din veniturile sale. Acesta este motivul pentru care în Letonia există atât de multe site-uri online gratuite de jocuri de noroc online.

Deși este deschis tuturor operatorilor de cazinouri care doresc să-și ofere serviciile jucătorilor letoni, guvernul Letoniei s-a confruntat cu o altă problemă. Tot mai mulți operatori de jocuri de noroc online neautorizate intră pe piața de jocuri de noroc din Letonia. Conform statisticilor, cele mai bune site-uri de jocuri de noroc din Letonia care sunt autorizate de comisiile de jocuri de noroc din străinătate ocupă aproape două treimi din întreaga piață. Aceste site-uri nu plătesc taxe sau taxe anuale. Astfel, aceștia pot oferi bonusuri și promoții mai bune pentru lovitorii din Letonia, ceea ce le oferă un avantaj uriaș față de cazinourile licențiate în Letonia. Desigur, guvernul nu poate face nimic în ceea ce privește portalurile internaționale de jocuri de noroc, de aceea au decis să facă unele modificări în legile referitoare la jocurile de noroc pe internet în Letonia. Conform ultimelor modificări, instituțiile financiare și furnizorii de servicii de internet ar trebui să furnizeze guvernului numele acelor persoane care joacă pe oricare dintre site-urile de jocuri străine. Astfel de jucători vor fi amendați 0 pentru fiecare incident.

În total, jucătorii care doresc să înceapă jocurile de noroc online în Letonia ar trebui să fie foarte atenți în timp ce selectează un cazinou online. Este probabil ca guvernul leton să continue să impună sancțiuni jucătorilor care joacă în cazinourile online străine. De aceea, ar fi bine să consultați lista noastră de cazinouri Lavia legale și să alegeți unul dintre ele.

Legile cazinourilor online din Letonia

Conform Legii jocurilor de noroc și a loteriei, operatorii pot solicita o licență în conformitate cu cerințele specifice de către inspecțiile Loteriei și supravegherii jocurilor de noroc din Letonia

Există deja câțiva operatori autorizați, deși jucătorii caută în continuare alternative pe piața internațională, deoarece oferă mai multe jocuri, precum și bonusuri mai bune la cazinouri online și promoții la cazino online. Și în ciuda faptului că autoritățile blochează activ ISP-urile site-urilor de jocuri de noroc, există încă modalități prin care acestea pot accesa site-urile de cazino online off-shore.

Metodele de plată a cazinoului online din Letonia
Există mai multe metode de plată disponibile la depunerea și retragerea câștigurilor. Desigur, fiecare tranzacție de bani trebuie să fie complet transparentă, astfel încât operatorii să poată continua să funcționeze platforme sigure. În consecință, cardurile de credit și debit ale VISA și MasterCard sunt de obicei acceptate, dar există și alternative la fel de eficiente. Printre acestea se numără Skrill, Neteller, PayPal, PaySafeCard sau Luminor. Mai multe informații sunt disponibile în directorul de recenzii online al cazinourilor.

Site-uri de cazinou online care acceptă EUR

Jocurile de noroc sunt o activitate foarte populară în Letonia. Și, în ciuda populației mici, sistemul de licențiere a permis înființarea unei industrii puternice. Drept urmare, jucătorii pot juca pe mai multe site-uri de cazino online, acceptând EUR.

Top 10 site-uri de cazinouri online din Letonia Actualizat: 1 Iunie, 2020 Autor: Damon

Bonusuri conexe:

wizbet nu are coduri bonus de depunere