Casino.com știri și cazinou bonusuri

4 Comentarii

Deci, atunci când vine vorba de jocuri de cazino, este posibil să se definească ce gen are talentul, angajamentul și capacitatea de a câștiga? Există un model la fața locului când vine vorba de câștig? Și este legată de gen?

Multi bani!

Cel mai mare câștig înregistrat vreodată este cel al lui Archie Karas, care s-a bucurat de trei ani 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Cu toții auzim o mulțime de mituri și legende în jurul jocurilor de noroc. Povestiri de victorii masive, pariuri scandaloase, fluxuri epocice norocoase circulă întotdeauna, cu detalii care se extind sau scad în funcție de povestitor - așa că ne-am gândit că a venit timpul să ajungem la un fapt neplăcut și separat de ficțiune. 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

CURĂȚIREA - PLAJA

Filosoful roman, Lucius Annaeus Seneca, a spus odată: "Norocul este ceea ce se întâmplă atunci când pregătirea se întâlnește cu ocazia." 2,000 ani mai târziu - cuvintele lui încă mai sunt adevărate.

Dacă intenționați să petreceți ceva timp bucurându-vă de o mică acțiune fie într-o lume reală 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Cazinouri de cazinou și jocuri de noroc - cele mai bune selecții (partea 1)

„Anotimpul este vesel și oamenii tind să cânte mult mai mult în această perioadă a anului, așa că, în timp ce festivitățile sunt în curs, ne-am gândit că vom face un pic de sărbători pe noi înșine. Am aruncat deja o privire la unele dintre cele mai importante filme de jocuri de noroc 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Continuând de la alegerea noastră de jocuri de top de cazinou și de cântece inspirate de jocuri de noroc acolo, mai sunt câteva dintre favoritele noastre - și un blooper absolut care face din categoria noastră "ce să nu ascultăm".

6) ROLUL DICE de către Bruce Springsteen (1992)

Acesta este motivul pentru care el se numește Boss - el 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Ți-e foame? Vei fi ... În această săptămână, ne dăm dinții înțepați în lumea dulciurilor dulci. Care este suflarea perfectă pentru a însoți un joc de Blackjack? Ce dulce ar trebui să luați pentru o rotire pe ruletă masa? Ce sugeți când jucați un slot?

Ne-am economisit banii de buzunar 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Ați fost în Las Vegas pentru Ajunul Anului Nou 2014? Dacă nu, este timpul să începeți salvarea pentru 2015. Fiecare cazino de pe bandă și-a înălțat mușchiul partidului pentru o noapte clasică de manevrare a timpului bun.

Drake, Bruno Mars, Tony Bennett, Iggy Azalea, Calvin Harris, Olivia Newton-John și Snoop Dogg au fost doar un 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Jocuri de cazino, filme, sport; cu toții ne place un pic de divertisment din când în când. Dar atunci când două dintre cele mai mari iubiri - film și cazinouri - se combină? Rezultatul final este orice polițist sau dacă aceste versiuni de ecran ale cărții noastre de joc și jocurile de masă nu se încadrează în realitate?

Din fericire, cu 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Dacă vă place să jucați jocuri de cazino online, atunci veți fi deja familiarizați cu distracția, entuziasmul și distracția pe care le oferă în confortul propriei case. Dar de unde a apărut o astfel de divertisment? Și cum au evoluat jocurile de cazino în forma convenabilă pe care ne putem bucura astăzi?

Nu poți 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Încă o dată, industria cinematografică a ales să ia un film clasic și să îl transforme într-un remake contemporan. Urmărind urmele lui Alfie, Annie și The Amityville Horror, The Gambler este cel mai recent film iconic care i se va oferi un makeover modern. Acum s-ar putea să credeți că este o eroare a prostului să luați o 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Situat pe coasta de est a Statele Unite, în mijlocul grandiosului Grand Strand plajă în Carolina de Sud, Myrtle Beach este una dintre cele mai tentante destinații turistice ale țării.

Un amestec câștigător de climă subtropicală și plaje care se întind până la ochi pot vedea, fac din Myrtle Beach 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Imaginați-vă: este duminică, noiembrie 30, 2014, locuiți în Las Vegas și vechiul dvs. prieten din afara orașului a decis să vă plătească o vizită. Nu ești un jucator dornic, dar el chiar iubește acțiunea în jos pe bandă. Este un timp bun și tu ești un pilot de încredere.

Amândoi plecați la 221 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Dacă vă place să jucați jocuri de cazino, știți că setarea, atmosfera, alegerea și valoarea sunt importante. Dar, cu atât de multe opțiuni acolo, cum alegi unde să joci? Am făcut cercetarea pentru dvs. și am verificat acțiunile de jocuri din orașele din întreaga lume, luând în considerare opțiunile oferite, 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Este 1891, Statele Unite of America. Compania Wrigley este înființată în Chicago săpun de vânzare și praf de copt. Va fi 12 luni înainte de sosirea gumei. În New York, Carnegie Hall are o mare deschidere cu conducerea lui Peter Ilyich Ceaikovski.

Mark Twain scrie despre o vârstă aurită: o perioadă 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Ne-am uitat la filme de cazino și cântece de cazino, dar ce se întâmplă cu televizorul? Câteva milioane de oameni se uită zilnic la televizor pe tot globul, iar milioane de oameni joacă zilnic la un cazinou online - așa că te-ai aștepta să existe un fel de crossover. Am decis să verificăm dacă există televizor 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Numerele pot fi încurcate. De exemplu: dacă ați putea arunca o bucată de hârtie 45 de ori, ar ajunge la lună. Cazinourile se referă la numere: numere mari, numere mici, numere câștigătoare. Fiecare masă sau joc de cărți are un risc statistic atât pentru jucător, cât și pentru casă.

Deci, când bunica din New Jersey 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

E momentul momentului eurecii. Momentul în care toate piesele intră în loc și se face istorie. Cele mai multe invenții sunt conduse de un proces de evoluţie și rafinament: gândiți foarfece, bec, bicicletă. Slotul nu a făcut excepție.

Eroul nostru, imigrant bavarez și inventator nebun Charles Fey, a avut 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Auzim despre multe povești despre zilele de plată masive ale jackpot-urilor, atât în ​​Vegas, cât și online, dar se pare că există un număr repetat popular printre câștigurile jackpot-urilor, cifra de 2.4 milioane de dolari crescând în mod regulat. Această cifră recurentă este o sumă imensă de buzunar și a schimbat viața multora. Probabil 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Este 1963. În acest an, Beatlemania va intra în viață, Martin Luther King va fi arestat luptând pentru drepturile civile, războiul din Vietnam se va macina până la un blocaj și un președinte va fi asasinat.

Sunt vremuri moderne. Lumea crește. În Las Vegas, afacerea cazinourilor este în plină expansiune și 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

O dată în plus, vedetele de la Hollywood A-listă, care doreau să câștige un yen sau un yuan serios, ar fi ascuns în secret în avioanele lor private și s-ar îndrepta spre Asia. Asigurați-vă că știu că secretul lor era în siguranță trage o reclamă bizară pentru o companie japoneză sau chineză, de buzunar 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Viața este ca o cutie de ciocolată. În 1994, Forrest Gump, regele leului, prietenii și Sony Playstation au făcut toate debutările. În topuri, Oasis și Blur se luptau. Kurt Cobain sa sinucis, tunelul din Canalul Mânecii sa deschis și Charles și Diana l-au numit o zi.

Între timp ... în sud 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Totul e corect în dragoste și război. În bătălia dintre jucători și cazinou, pradă sunt împărțite și șansele nu sunt secrete. Profitul cazinoului este reprezentat de marginea casei: marja de bani care se termină până la masă, când toate pariurile sunt plătite.

Nu este un secret pe care un cazinou vrea 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Prezicerea viitorului este o afacere riscantă. De fapt, este vorba de afaceri pe care sunt construite cazinourile și casele de pariuri sportive. În 1994, primul cazinou online din lume a lovit Internetul. Au trecut ani 21. Unde este acum și ce are viitorul?

Este ironic: astăzi, unul dintre cele mai inovatoare domenii 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Chipsuri ... pentru un cetățean al Statele Unite, un cip este o felie de cartofi adânc prajite, tăiate subțire. În UK, chips-uri sunt servite cu pește batrat, înfășurat în hârtie, și mâncat cu o furculiță de lemn. În cazino, cipul înseamnă doar un singur lucru: bani.

Pe 23 august 2011, Anthony Carleo a fost trimis la închisoare 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Noul film Cincizeci de nuanțe de gri poate primi o recepție mixtă de la critici, dar povestea zgârcită a botezului erotic al lui Anastasia Steele de foc, aflată în mâinile omului de afaceri miliardar excitat și a lui Christian Grey, este un fenomen cultural.

Miezul cărții - relația lui Steele 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Este jocul cu Jim, dar nu așa cum o știm ... Scratch sub suprafața unora dintre cele mai renumite cazinouri din lume și vei descoperi o mulțime de jocuri obscure și puțin cunoscute.

Toți ne-au bucurat de o seară la Blackjack masa sau a petrecut o noapte de spinning 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Spui "atinge lemn"? Ești atent să eviți mersul pe scări? Sunt stații de panică atunci când o pisică neagră traversează calea ta? Ai un farmec norocos pe care îl vei lua mereu la cazinou?

În februarie și martie a acestui an, sunt două vineri a treisprezecea. Te vei ascunde în spatele perdelelor 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Imaginați-vă: sunteți în vârstă de 21, imaginea dvs. este adusă pe peretele unei mii de fete adolescente, sunteți o cincime din cea mai populară bandă de băieți din lume. Ce vei face în noaptea ta?

Dacă numele dvs. este Harry Styles, se pare că vă place să vă relaxați la ruletă 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Toată lumea iubește o mică acțiune la cazino. Zăpada din ruletă rotirea, rotirea cartii, adancul de adrenalina cand rotile incep sa se roteasca in favoarea ta. Poate fi o mulțime de distracție și - dacă îți joci bine cărțile - sunt bani care trebuie făcuți.

Lady Luck este partenerul perfect pentru un 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Cele mai multe lucruri din viață pot fi îmbunătățite prin mutarea lor mai aproape de mare. Casă de vacanță cu vedere la mare, o cină romantică pe plajă, un snooze delicat într-un hamac în timp ce surful rulează.

Cazinourile nu fac excepție. Am căutat cele mai frumoase plaje din lume pentru a descoperi cazinourile care vin 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Bătuirea cazinoului este întotdeauna o emoție. V-ați despărțit. Te dublezi. L-ai bătut pe dealer. Joci numărul tău norocos și ruletă roata joaca mingea. Rulați zarurile și chipsurile se îngrașă.

Pentru majoritatea dintre noi, o noapte la cazinou, sau câteva ore jucând online, nu ne va schimba viața. Pentru 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Aceste zile, foarte puține cazinouri insistă încă pe cravată neagră și pe un sacou de cină. Eleganța și sofisticarea pot fi mai greu de găsit, dar mai există încă o mână de cazinouri unde aveți nevoie de o mică clasă pentru a o tăia la mese.

#1. Casino de Monte-Carlo

Iconic și renumit la nivel mondial, Casino Monte-Carlo este un 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Dă-te jos? Despică? Ori? Fugiți pentru ușă? Pentru primul vizitator, cazinoul poate fi o experiență copleșitoare. Jucătorii nerăbdători și jucătorii grei de joc vă pot presa să faceți o mișcare greșită. Este o lecție costisitoare de învățat.

Iată câteva sfaturi - gratuit - asta va fi 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Să plecăm în oraș în seara asta? Ai un chum de celebritate care are nevoie de distracție? Celebrul iubeste un flutter. Am creat o listă cu cele mai bune jocuri de cazino pentru a se potrivi glitteraților.

# 1. Blackjack - Ben Affleck, Tiger Woods, o singură direcție

Blackjack este cel mai popular joc de cărți din lume. Nu 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Necesitatea este mama inventiei. Este, de asemenea, motivul pentru care cele mai importante agenții secretă ale lumii privesc la Las Vegas pentru a vedea cele mai recente sisteme de supraveghere, securitate și monitorizare în acțiune.

Las Vegas este locul în care banii se întâlnesc cu motivația. Nu toți cei care vizitează orașul vor să joace. Unii au un 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Multe au fost date de la începutul timpului. În Biblie, turnarea loturilor este menționată de 70 ori în Vechiul Testament și de șapte ori în Noul Testament. Chiar și discipolul necinstit Iuda a fost înlocuit cu aruncarea unor zaruri antice. Intervenția divină este suspectată.

Astăzi, jocurile de noroc sunt reglementate și calculate precis. 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Pescarusul, un zookeeper și un caz de ucidere: uneori, viața este într-adevăr mai străină decât ficțiunea. Este nevoie de un tip special de mojo pentru a rula un cazinou, iar aceste trei personalități mai mari decât cele de viață au avut-o cu încărcătura de găleată.

Stai confortabil? Să începem la început. Este 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Ai băutura ta gratuită. Ați cumpărat chips-uri în valoare de $ 5,000, iar suita dvs. gratuită are o vedere minunată asupra benzii (nu uitați: jucați doar $ 200). Ți-ai ales masa. E timpul să jucăm.

Indiferent de jocul pe care îl alegeți, cărțile, roata sau zarurile se pot balansa în orice fel. Aceste 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Zayn Malik a părăsit o direcție, Jeremy Clarkson a fost retras, iar Jay Z, Beyonce și chums au lansat un serviciu de streaming de muzică, care este de două ori mai scump decât Spotify.

Nu vă disperați: primăvara este în aer și sărbătorim luând cele 5 sloturi fave pentru o rotire. De ce nu ne alăturați 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Un masiv Wild West-style brawl a șocat reporterii de știri, proprietarii de cazinouri și fanii jocurilor de cazino din întreaga lume, după ce rapoartele despre o luptă puternică de patru sute de persoane într-un cazinou de top din New York au atins titlurile.

A început la 10:3 vineri, XNUMX aprilie, incidentul a izbucnit în Casino Resorts World, 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Sunteți gata să blocați blocul? Se apropie vara și asta înseamnă că este timpul ca filmele să obțină un makeover de supereroi. Anul acesta, Răzbunătorii franciza primește o altă repornire cu The Avengers: Age of Ultron. Consultați această promoție pentru o vacanță Avengers. Te poți alătura aventurii 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Viața e a plajă și ocazional un pariu. Dacă vă place o mică acțiune când vă îndreptați spre vacanțe, am ales câteva destinații de vis care se potrivesc facturii. Iată unde puteți avea un flutter atunci când faceți clic pe factorul 50.

#1. Las Vegas

Surpriză, surpriză ... Orașul Las Vegas 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Jocurile din cazinou sunt riscante, dar toți cei care le joacă visează să facă un milion de dolari rapid (sau doi) pentru a-și pregăti viața. Iată câteva povești de succes „destul de dubioase” și modalitățile îndoielnice prin care și-au făcut averea să se întâmple - deși sunt cu greu reputați și nu se întâmplă 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Vinetele de vită de înaltă viteză Vin Diesel, Dwayne Johnson și Jason Statham se întorc pe ecranul mare în această lună, pe măsură ce a șaptea iterație a francizei rapide și furioase dă viață.

Dacă sunt cascadorii palpitante și acțiunea de a sfida moartea care îți îmbie muffinul încărcat cu turbo, ar putea fi timpul să te îndrepți spre 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Beyonce are una, Katy Perry a sărutat pe a ei, iar Karl Lagerfeld strânge catwalk cu al lui. Îmi place sau nu, iWatch a început să bifeze. Apple crede că viitorul este pe mâna noastră. Cine nu suntem de acord?

Ceea ce vă putem garanta este acesta: acolo unde există o nouă tehnologie care să conducă media, voi 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Originile jocurilor online sunt învăluite într-un mister. Cine a fost primul pe piață? Cine a scris codul pentru cazinourile online? Cine a dezvoltat primul joc de poker online.

Nu avem toate răspunsurile, dar aici sunt câțiva dintre jucătorii cheie care au stabilit ruletă roți în mișcare.

# 1. Ian Sherrington - 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Las Vegas: lumini, glitz, strălucirea, crima ... În orașul care nu doarme niciodată, există întotdeauna oameni care caută să facă un buletin rapid. Îndoiți-o la masa de poker sau jucați norocos Blackjack sunt opțiuni, dar nu toată lumea are răbdarea de a juca după reguli.

Săptămâna aceasta, ne reamintim 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Este jocul mare. În mai 7, mergem toți la cabinele de vot pentru a paria pe ceea ce sperăm că va fi o echipă câștigătoare pentru UK. Este o problemă națională și consecințele ar putea (literalmente) să ne coste pe toți mai mult decât orice noapte la un cazinou.

Impozitele, bunăstarea, NHS: toate atârnă în echilibrul financiar. Al lor 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Regele este mort ... Trăiască Regele. A fost odată ca niciodată Las Vegas a condus ruletă, bate toata lumea la Blackjack, și speriat zaruri din oricine își va revendica coroana ca rege al cazinourilor.

Și apoi a venit Macao ... Minima fostă colonie portugheză domină acum Las Vegas, cu aproape 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

"Doamnelor și domnilor ... acesta este capitanul tău vorbind ... În prezent călătorim la 35,000ft și la Blackjack mesele sunt deschise. Pariu minim $ 1. Vorbește-i crupierului tău la bord pentru mai multe informații ... "

Cazinourile pentru navele de croazieră și jocurile de noroc pe cele șapte mări sunt la fel de populare ca întotdeauna și promovează evident 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Este mai. Vară se apropie. A izvorat izvorul. Ne îndreptăm online pentru a vă aduce crema de cultura cazinoului, jocurile pe care trebuie să le apucați, alegeți pachetul de cărți 52.

De la cele mai tari sloturi la cele mai proaspete noi jocuri de masă, iată cinci jocuri fantastice care merită atât investigații, cât și investiții 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Ei au jucat. Ei au murit. Ei s-au stânjenit, s-au rostogolit și au scris melodii. În această săptămână, odată cu începutul sezonului de festivaluri, vom transforma volumul până la unsprezece și vă vom cere să vă arătăm aprecierea pentru câteva povești clasice despre "când zeii de rock s-au întâlnit cu ruletă masa și bărbatul blues a jucat Blackjack".

1 ... 2 ... 3 ... 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Vreți să vă jucați și să vă îmbunătățiți șansele de a câștiga bani reali? Sperând să găsească o metodă sigură pentru a încărca o mulțime de bani în plus? Apoi s-ar putea să fii un pic dezamăgit, deoarece nu există praf de zână magic pentru a stropi pe tine, care să te garanteze că vei câștiga la 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Aceasta este o lume a unui om, în funcție de funk icon James Brown, și - când vine vorba de arena testosteron-saturată a cazinoului - Nașul este în general pe bani.

Cu toate acestea, există câteva excepții notabile de la regula de gen. Săptămâna aceasta, rămânem cu sexul mai corect și 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Credeți că știți tot ce trebuie să știți Ruletă, Blackjack, Sloturi și barbut? Mai gandeste-te! Avem o mulțime de fapte în cazinouri care vă vor aduce cu siguranță niște drepturi de laudă. Aruncați o privire și jucați mai inteligent, mai înțelepți și mai buni!

Blackjack

sloturi

barbut

Ruletă

cazinouri

OK, 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Din Blackjack să bea bere. Salturile de masă nu au fost niciodată mai apetisante. In aceasta saptamana, vom castiga la casino pentru a gasi cele mai delicioase destinatii de mese si jocuri de noroc din lume.

De la deliciile cu stele Michelin ale Macau și Las Vegas, până la mâncarea de stradă din Singapore și tot ce poți mânca 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Cazinourile online și camerele de poker caută mereu modalități de a face apel la noii jucători și la pariorii cazinouri. Festivalul Glastonbury a găzduit odată un cazinou live și site-ul de poker PKR a sponsorizat câteva evenimente muzicale importante.

În această săptămână, suntem în legătură cu cele mai bune festivaluri din Europa și din UK 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Uitați de Harry Potter, vorbim aici de vrăjitori adevărați - sau chiar de îngeri? - de tipul jocurilor de noroc. Te-ai întrebat vreodată dacă există cineva care să învingă cazinourile de cărămizi și mortar? Și le bateți de fiecare dată?

Ei bine, ne-am întrebat același lucru, așa că am făcut cercetările noastre. 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Sentimentele tale Spidey încep să tâlcuiască? Web-slinging tulburat adolescent Peter Parker este un tip popular. Spiderman alter ego-ul său de combatere a crimei este mai mult de 50 ani și rămâne la fel de popular astăzi ca atunci când și-a rotit primul web.

De la filmele de eroi și de blockbuster la jocuri video și slot online, 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

Stați confortabil? În această săptămână, căutăm în oglinda retrovizoare și postulăm posterior. Cheltuim mult timp când ne jucăm online. Nu e timpul să te oprești să-ți dai fundul o afacere proastă?

De la Titanic și USS Enterprise la sediul Kings in 👁️ mai mult ››

4 Comentarii

E vorba de jocul frumos. Ultimul sezon a câștigat AFC Bournemouth fotbalși a obținut un loc în Premier League. Sub conducerea lui Eddie Howe, clubul a crescut și este acum în pregătire pentru primul său sezon din timpul zborului de top.

Perseverența, dăruirea clubului, 👁️ mai mult ››