Top 10 site-uri de cazino online din Nicaraguan

Listează și compară cele mai bune site-uri de cazino online din Nicaragua în directorul nostru actualizat și simplificat. Găsiți cele mai noi promoții de jocuri de noroc online din Nicaragua împreună cu oferte speciale! Cu Bonus.Express, veți avea acces prioritar la rotiri gratuite și cel mai tare cazinou online fără depozit. Sectorul turistic din Nicaragua a cunoscut o creștere constantă în ultimul deceniu. Turismul comunitar este una dintre principalele sale atracții. Jocurile de noroc online sunt legale în Nicaragua din 2001, când guvernul din Nicaragua a adoptat legislație pentru a reglementa acest tip de activitate în țară. Operatorii autorizați pot furniza atât jocuri de noroc online cât și servicii de pariuri. bonusuri în Nicaragua.

Top 10 site-uri de cazino online din Nicaraguan, cu bonusuri FRESTE!

100% până la 3000 EUR sau mai mult.

Plata 99.98%
Bonus total €3000

100% până la 400 $ + 200 rotiri gratuite

Plata 97.88%
Bonus total $400

Bonus de bun venit 100% până la 500 €

Plata 98.70%
Bonus total $500

€ 1000 GRATUIT

Plata 97.80%
Bonus total €1000

Cadoul dvs. până la 100 € gratuit!

Plata 97.80%
Bonus total €100

100% până la £ / $ / € 150 + 150 rotiri pe Book of Dead!

Plata 97.18%
Bonus total £ / $ / € 150

100% sloturi până la 100 GBP

Plata 99.12%
Bonus total £100

€ / 400 $ + 150 rotiri gratuite

Plata 98.28%
Bonus total € / $ 400

Bonus de potrivire 100% până la 250 GBP

Plata 98.21%
Bonus total £250

100% până la 200 € + 15 rotiri gratuite în numerar

Plata 97.80%
Bonus total €200

1000 € BONUS + 50 rotiri GRATUITE

Plata 97.55%
Bonus total €1000

€ / 1000 $ SAU 5 BTC +200 de rotiri GRATUITE

Plata 97.46%
Bonus total € / $ 1000Despre Top 10 site-uri de cazinou online din Nicaraguan, cu bonusuri MARE!

Jocuri de noroc în Nicaragua

Nicaragua a trecut prin anumite perioade de agitație în acceptarea oricărei activități de jocuri de noroc și a fost interzisă din țară pentru decenii următoare. Acest lucru s-a schimbat odată ce primul act de joc a fost împins în 2001, când activitatea a fost legalizată și acceptată la nivel național. De atunci și cu ajutorul unor modificări suplimentare ale actului din următorul deceniu, nicaravanii și turiștii sunt mai mult decât bineveniți să viziteze unul dintre cazinourile terestre care activează în prezent în capitala Managua, precum și Masaya și Bluefields. Nu numai asta, dar localnicii își pot juca liber jocurile preferate de cazino pe multe site-uri de cazinou online off-shore care acceptă punterii din Nicaraguan și nici legislația nu are nimic împotriva ei. Pe partea de flip, jocurile de noroc online pe site-urile web din Nicaragua nu sunt legalizate, iar oamenii sunt sfătuiți să nu se angajeze cu niciun site web a cărui origine se află în Nicaragua. Chiar dacă nu este legal, se spune că oricine este prins să se angajeze în el nu este urmărit penal. Indiferent, vizați întotdeauna site-urile de cazinou offshore legitime și complet reglementate.

  • Situația juridică actuală
  • Jocuri de noroc responsabil în Nicaragua
  • Istoria jocurilor de noroc în Nicaragua
  • Statiuni renumite
  • Situația juridică actuală
  • După cum am subliniat mai devreme în articolul nostru, jocurile de noroc într-unul dintre cazinourile terestre sunt legale. Fiecare unitate este operată în subordinea Ministerului Finanțelor și trebuie să obțină 1 din 4 licențe specifice de la „Consiliul de control al cazinourilor” local. Până de curând, cazinourile aveau voie să fie deschise doar ca parte a unui complex hotelier, însă, în prezent, nu mai este cazul. Pot exista structuri de cazinouri independente.

În afară de Loteria Națională din Nicaragua, nicio altă formă locală de jocuri de noroc online nu este autorizată și / sau legală. Acest lucru se datorează faptului că consiliul local al cazinourilor nu poate emite licențe operatorilor digitali. Acest lucru în sine nu interzice activitatea în jur, dar face practicarea ilegală. Pe de altă parte, cu site-urile offshore, imaginea pare complet diferită, întrucât nu intră sub umbrela de reglementare a legislației locale din Nicaragua. Atâta timp cât acestea sunt reglementate de către instituțiile internaționale recunoscute, a căror listă le prezentăm în paragraful anterior, fiecare site va fi încântat să vă aibă. Asta include cu siguranță și toate recomandările de pe lista noastră. Disclaimer pentru orice localnic sau turist care dorește să se angajeze în jocuri de noroc: asigurați-vă că aveți cel puțin 18 ani, deoarece aceasta este cerința minimă pentru Nicaragua.

Jocuri de noroc responsabil în Nicaragua

Nu este o idee sigură pe care noi, precum și fiecare cazinou de încredere pe care îl recomandăm, stăm ferm împotriva activităților de jocuri de noroc iresponsabile. Indiferent în ce țară te găsești, dacă pierzi controlul, s-ar putea să te regăsești foarte repede într-o situație în care necazurile ar putea fi în fața ușii tale. Dacă simțiți că jocurile de noroc te afectează, fă o pauză. Căutați ajutor și îndrumare la oricare dintre organizațiile care se ocupă de astfel de probleme și sunt aprobate de fiecare cazinou. Acestea sunt GamSTOP și GamCare. Organismele de reglementare supraveghează transparența, corectitudinea și siguranța cazinoului. Tu ești cel care trebuie să-ți supravegheze obiceiurile și înclinațiile.

Jocuri de noroc juridice în Nicaragua

Mențineți-vă hobby-ul ca hobby, în primul rând. În plus, evitați site-urile web care nu sunt aprobate legal de consiliul local de jocuri de noroc. Chiar dacă se spune că închisoarea nu este în discuție în cazul în care sunteți prins, aceasta este considerată ilegală și ar putea exista măsuri de precauție care vă pot afecta viața și / sau afacerea.

Istoria jocurilor de noroc în Nicaragua

Până în 2001, nimeni în Nicaragua nu va fi introdus într-o scenă de jocuri de noroc permise legal. De atunci, sub controlul Institutului de Turism din Nicaragua și, ulterior, până în ziua de azi, Ministerul Finanțelor și Consiliul de Control al Cazinoului, cultura cazinourilor a cunoscut o creștere și o extindere constantă în ceea ce privește prezența și a atras înțelegători. Initial, legalizat ca parte a efortului de a conduce mai multi turisti in tara, veniturile obtinute din aceasta au crescut lent. Actul de control al cazinourilor, cu revizuirile sale din 2011 și 2014, a făcut complet posibil și legal ca cazinourile să apară și localnicii să se implice în jocurile lor de jocuri de masă și mese preferate. Țara este un adevărat novice în domeniu în comparație cu unele dintre țările campioane care se mândresc cu mii de cazinouri. Cu toate acestea, există o mulțime de inspirații pentru care Nicaragua să se extragă. Până în prezent, cu un număr total de 25 de cazinouri și de numărare, a făcut o treabă bună și nu putem decât să ne dorim ca acesta să se extindă și să evolueze în ceea ce într-o zi ar putea fi capitala cazinoului din Central America.

Top 10 site-uri de cazino online din Nicaraguan Actualizat: 8 Iunie, 2020 Autor: Damon

Bonusuri conexe:

cupon instant roșu