Fără depunere bonusuri de cazino online

Cele mai bune bonusuri fără depunere pentru octombrie 2021

Actualizat zilnic bonusuri de depozit pentru cazinourile online de utilizat în 2021. Obțineți coduri promo unice și rotiri gratuite valabil pentru țara dumneavoastră. Peste 850.000 coduri bonus.

Obțineți bonusul dvs. de 1600 €

Plata 97.89%
Bonus total € 1600

100% până la 3000 EUR sau mai mult.

Plata 99.98%
Bonus total € 3000

Un bonus masiv de depunere de 1000 EUR! 💣

Plata 98.82%
Bonus total € 1000

UN PROGRAM DE FIDELITATE LA CAzinou ONLINE LEADER MONDIAL!

Plata 98.07%
Bonus total € 5000

Până la 5000 € + 50 rotiri gratuite

Plata 98.11%
Bonus total € 5000

Bonus de potrivire de 200% Până la 500 € + 50 rotiri gratuite

Plata 97.93%
Bonus total € 500

700 € GRATUIT ÎN BONURI DE BINE VENIT

Plata 97.53%
Bonus total € 700

€ 1000 GRATUIT

Plata 97.80%
Bonus total € 1000

€ 2400 bonus de bun venit

Plata 97.81%
Bonus total € 2400

300 € + 150 rotiri gratuite

Plata 97.80%
Bonus total € 300

Până la € / 200 $ + 220 rotiri gratuite

Plata 98.24%
Bonus total € / $ 200

Bonus de $ 1000 + 300 rotiri gratuite!

Plata 97.34%
Bonus total $ 1000

125 de șanse de a câștiga JACKPOT-uri MASIVE

Plata 97.80%
Bonus total $ 600

€ / 400 $ + 150 rotiri gratuite

Plata 98.28%
Bonus total € / $ 400

$ / 200 € + 200 rotiri gratuite

Plata 97.81%
Bonus total $ / € 200

Până la 500 € + 30 rotiri suplimentare

Plata 98.35%
Bonus total € 500

100% până la 250 € + 50 rotiri

Plata 97.45%
Bonus total € 250

100% până la 200 € + 15 rotiri gratuite în numerar

Plata 97.80%
Bonus total € 200

100% până la 200 € + 50 rotiri bonus

Plata 98.19%
Bonus total € 200

Bonus 100% până la 500 € + 200 rotiri suplimentare!

Plata 97.95%
Bonus total € 500

100% la prima depunere până la 200 €

Plata 98.32%
Bonus total € 200

Bonusuri de cazino de la 29 de cazinouri

Plata 97.86%
Bonus total $ 1000

100% Până la 100 € + 100 rotiri gratuite

Plata 97.81%
Bonus total € 100

Până la € / 300 $ + 150 rotiri gratuite

Plata 97.84%
Bonus total € / $ 300

Bonus de 500 $ / € și 140 de rotiri gratuite!

Plata 98.06%
Bonus total $ / € 500

€ / 1000 $ SAU 5 BTC +200 de rotiri GRATUITE

Plata 97.46%
Bonus total € / $ 1000

Bonusele de înregistrare fără depunere sunt cele mai atractive atât pentru jucătorii experimentați, cât și pentru începători. Cu un astfel de stimulent, clientul poate juca pentru bani reali și își poate retrage câștigurile fără a cheltui niciun ban. Am colectat toate codurile și codurile promoționale actuale pentru bonusurile de depunere a cazinourilor online din Europa. Veți găsi, de asemenea, condițiile pentru activarea bonusului și câștigarea.

Ce este un bonus fără depunere?

Un bonus fără depunere este acordat unui nou jucător pentru anumite acțiuni. Adesea, jucătorii primesc bani sau rotiri gratuite pentru înregistrarea pe site-ul de jocuri de noroc. Astfel, utilizatorul are șansa de a evalua cazinoul din interior încercând serviciile sale, familiarizându-se cu sloturile disponibile și testând viteza de plată.

Există mai multe tipuri de bonusuri fără depunere la cazinoul 2021 cu plată fără a reîncărca contul de jocuri de noroc cu numerar:

 • Fără bonus de bun venit pentru depunere - cadou pentru înregistrarea pe site-ul cazinoului. Poate fi numerar, rotiri gratuite sau puncte. În acest din urmă caz, punctele bonus oferă acces gratuit la turnee sau pot fi schimbate pe bani reali.
 • Cadouri de sărbători - dedicat ocaziilor speciale, care necesită sau nu necesită pariere simbolică. Acestea pot fi oferite jucătorilor de ziua lor, de Anul Nou etc. Sunt trimise la cerere către Asistența Tehnică sau printr-un cod promoțional.
 • Recompense pentru statutul VIP - sunt acordate în cadrul unui program de loialitate odată cu atingerea nivelului următor; statutul poate fi eliberat personal și de către managerii de asistență pentru clienți.
 • Pentru trimiterea unui prieten - în cadrul unui program de afiliere, clientul primește o recompensă pentru trimiterea de noi utilizatori.

Indiferent de tipul de bonus fără depunere primit, jucătorul ajunge să joace pentru bani fără a cheltui niciun ban.

Nu confundați un joc demonstrativ și utilizarea bonusurilor. În modul demo, jucătorul poate evalua mecanica slotului, complotul și designul. Dar jocul se joacă pe împrumuturi condiționate, așa că principalul lucru - sentimentul de emoție - nu este acolo. Activând un cod promoțional sau rotiri gratuite, clientul încă nu își cheltuiește banii pe sloturi, dar poate atinge un jackpot real!

Cu toate acestea, nu uitați de dezavantajele unui bonus fără depunere:

 1. Cerințe de pariere. Pariul în acest caz este mai mare decât pentru bonusurile de depunere. Până când fondurile nu au fost pariate, acestea nu pot fi retrase.
 2. O suma mica. Suma bonusului fără depunere este limitată la 20 GBP, 20 EUR sau 20 USD. Dacă se emit rotiri gratuite, acestea depășesc cu greu câteva zeci.
 3. Limita cuantumul câștigurilor. Operatorul stabilește limita de plată după parierea bonusului fără depunere.

Jucătorii nu ar trebui să ia bonusul de bun venit ca o modalitate garantată de a obține câștiguri mari, ci ca o oportunitate excelentă de a evalua funcționalitatea cazinoului fără niciun cost.

De ce cazinourile nu acordă bonusuri de depunere?

Bonusele de înscriere fără depunere în sloturi fac parte dintr-o campanie de marketing pentru proprietarii de cazinouri online care vizează creșterea audienței lor. Acesta este modul în care își promovează brandurile și atrag clienți noi.

Odată ce jucătorii apreciază funcționalitatea cazinoului, aceștia rămân să joace mai mult în el și la asta se adresează promoțiile. Clienții obișnuiți fac depuneri și plasează pariuri, asigurând profit pe termen lung pentru operator. Adică, cazinourile nu acordă bonus de depunere noilor utilizatori pentru a forma un public fidel.

Termeni si conditii de utilizare

Cazinourile online oferă condiții complete de bonus pe care jucătorul trebuie să le studieze cu atenție înainte de a se înregistra. Jucătorul ar trebui să fie atent la dimensiunea pariului, limitele pariurilor, suma plății, o listă a jocurilor de pariat și alte restricții.

Jucătorii pot activa bonusuri introducând codurile promoționale în zonele lor personale după înscriere. Printre ofertele speciale, lista noastră conține coduri promoționale exclusive care sunt disponibile numai vizitatorilor portalului bonus.express. Alte modalități de a primi bonusul este prin activarea automată imediat după crearea unui cont sau prin trimiterea unei solicitări către asistența tehnică.

Regulile conțin de obicei următoarele condiții:

 • Perioada de activare și timpul de pariere. Banii sau rotirile gratuite sunt creditate la activare într-o perioadă strict limitată. Cerințe similare se aplică perioadei de pariere. Unele cazinouri vă permit să pariați bonusul timp de câteva zile sau chiar săptămâni, în timp ce altele emit o sumă mare de înscriere, dar limitează timpul de pariere la câteva ore cu un pariu nerezonabil de mare.
 • Pari maxim. Această limită este stabilită în moneda contului și limitează pariul pe rotire. Dacă limita este depășită, bonusul poate fi anulat. De asemenea, regulile pot conține interzicerea plasării pariurilor de un anumit tip, cum ar fi egal ruletă cote (adică par sau impar, roșu sau negru etc.).
 • Restricții la jocuri. Site-urile de jocuri de noroc interzic jucătorilor anumite sloturi fără bonus de depunere, bani sau rotiri gratuite. De regulă, regulile oferă o listă completă a sloturilor pentru pariere. Uneori, sortarea se face pe baza tipului de joc. De exemplu, parierea este posibilă pe toate sloturile, dar este interzisă în jocurile de masă și în Live Casino.
 • Verificarea informațiilor personale. Toate cazinourile solicită jucătorului să parcurgă procedura de verificare înainte ca acesta să își poată retrage câștigurile. Se verifică vârsta jucătorului, numele complet și adresa de reședință. Operatorul verifică, de asemenea, dacă utilizatorul are alte conturi, deoarece este interzis să aveți mai multe conturi.

Cele mai bune bonusuri de cazinou fără depunere în 2021 cu retrageri conform evaluării bonus.express

Cele mai bune bonusuri de înregistrare a cazinourilor fără depunere din 2021 prezentate pe această pagină au condiții optime. După o analiză amănunțită, am venit cu o evaluare a ofertelor speciale, în care vizitatorii site-ului bonus.express pot sorta lista în funcție de mai multe criterii: după sumă, pariu, suma maximă de retragere etc.

Rotiri gratuite la înregistrare

Numărul de rotiri gratuite înscrise variază de obicei de la 5-10 la 100 sau mai mult. Când un jucător are dreptul la o mulțime de rotiri gratuite, cazinoul le poate împărți în câteva zile. Rotirile gratuite sunt furnizate pentru un anumit slot, care este specificat în regulile promoționale.

Rotirile gratuite sunt acordate la o rată specifică. După activarea acestora, jucătorul trebuie să ruleze slotul și să se asigure că sunt afișate rotiri gratuite. După ce le folosești, câștigurile jucătorului trebuie pariate cu pariul specificat în reguli. Suma maximă de retragere după pariere este determinată de operator și rareori depășește 100 USD.

Recompensă în numerar pentru înregistrarea într-un cazinou online

Acesta este un tip clasic de bonus pentru crearea unui cont. Avantajul său este că jucătorul poate alege în mod independent jocuri și paria. Uneori, lista de sloturi este limitată de operator, dar este încă mai bună decât un singur slot disponibil, cum este cazul rotirilor gratuite.

Activarea recompensei în numerar are loc automat după ce ați creat un profil sau utilizând un cod promoțional. Uneori, operatorii fac cerințe suplimentare, cum ar fi cererea jucătorului să se aboneze la paginile cazinoului de pe rețelele sociale, sau să trimită mesaje publicitare, sau să descarce și să instaleze software suplimentar etc.

Turnee gratuite

Uneori, turneele gratuite pot fi oferite ca stimulent pentru înscriere. Au condiții foarte diferite, așa că vă sfătuim să citiți cu atenție fiecare ofertă.

Termeni și condiții pentru retragerea câștigurilor

Cele mai noi bonusuri de înregistrare a cazinourilor fără depunere în 2021 cu retragerea câștigurilor sunt pe această pagină. Vizitatorul poate evalua condițiile de primire și începe să se joace pentru bani fără a cheltui niciun ban. Cu toate acestea, jucătorul trebuie să înțeleagă în ce condiții și în ce moduri își va putea retrage câștigurile. Pentru a face acest lucru, trebuie să evaluați lista sistemelor de plată disponibile.

Cele mai populare moduri de a retrage bani sunt cardurile de credit (Visa, MasterCard) și portofelele electronice (WebMoney, Yandex.Money, Qiwi). Clienții apelează adesea la sisteme de plată electronice, cum ar fi Neteller și Skrill, și folosesc, de asemenea, portofele criptomonede. Retragerea câștigurilor poate apărea instantaneu sau poate dura de la câteva ore la câteva zile.

Uneori, operatorii necesită un depozit minim înainte de retragere pentru a verifica instrumentul de plată. În unele cazinouri, acest depozit trebuie, de asemenea, pariat.

Pentru a vă verifica contul, trebuie să furnizați asistenței tehnice o copie scanată a pașaportului și a facturii de utilități, precum și o fotografie a cardului dvs. de credit sau o captură de ecran a paginii dvs. de portofel electronic care afișează detaliile dvs. personale. Uneori, operatorii solicită un selfie al jucătorului cu pașaport în mână sau o conferință Skype pentru a-și verifica identitatea.

Cazinoul poate refuza plata dacă jucătorul nu respectă anumite condiții, cum ar fi:

 • Dacă jucătorul are un al doilea cont - este interzisă crearea de profiluri multiple în scopul obținerii mai multor bonusuri fără depunere.
 • Renunțarea la verificare. Dacă clientul nu dorește sau nu poate furniza documente care să-i confirme identitatea, profilul său va fi blocat împreună cu toate bonusurile sale.
 • Depășirea pariului maxim la pariere. Sistemul nu vă avertizează automat când depășiți limita de pariere. Deci, puteți afla despre asta doar atunci când încercați să vă retrageți câștigurile.

Dacă sunt îndeplinite cerințele de pariere și verificare, câștigurile sunt transferate din contul bonus al jucătorului în contul său principal și pot fi retrase pe un card de credit sau un portofel electronic. Limitele de retragere și perioada de tranzacție depind de sistemul de plată selectat.

Ce este pariul?

Un pariu este suma minimă de pariat pentru a vă retrage bonusul în numerar. De obicei este indicat ca multiplicator - x20, x35 etc. Cu cât pariul este mai mic, cu atât este mai atractivă oferta specială.

De exemplu, dacă un jucător a primit un bonus de înscriere de 500 USD și trebuie să parieze acești bani cu un pariu x35. Un calcul simplu vă va oferi suma totală de pariat: 500 $ x 35 = 17,500 $. Dacă joci la un pariu de 20 USD, va trebui să faci 875 de rotiri pentru o pariere completă.

Un pariu de cel mult x30-35 este considerat acceptabil. Jucătorii cu experiență spun că, cu un astfel de pariu, este cu adevărat posibil să rămâneți în negru dacă alegeți slot machine-ul potrivit.

Pentru a obține un câștig mare, alegeți sloturile cu procentul maxim de revenire la jucător (RTP) din lista celor disponibile în conformitate cu cerințele de pariere.

Amintiți-vă că, în unele jocuri, suma pariată este considerată doar parțial ca bani pariați. Deci, în jocurile de masă și cărți, doar 5% până la 50% din suma pariată este considerată bani pariați, în timp ce în sloturi, 100% din sumă este considerată.

Dacă suma bonusului este mică, este recomandat să jucați la pariuri mici și este mai bine să folosiți pariurile maxime numai dacă pariul este prea mare, iar timpul de pariere este foarte limitat.

Cum să obțineți un bonus de cazinou online fără depunere pentru înregistrare în 2021 fără a reîncărca contul de jocuri de noroc

Lista cazinourilor online fără bonus de depunere compilată de experții bonus.express le permite jucătorilor să compare ofertele speciale de la diferiți operatori.

Regula de bază pentru obținerea unui bonus fără depunere este că contul creat trebuie să fie primul și singurul cont al utilizatorului. Conturile multiple sunt strict interzise. Verificarea se face după nume, adresă de e-mail, număr de telefon mobil, adresă IP etc. Pentru a accesa sloturile cu un cazinou online fără bonus de înregistrare a depozitului, trebuie să urmați o succesiune simplă de pași.

Etapa 1. Creează un cont. Pe site-ul cazinoului, trebuie să deschideți formularul de înregistrare și să completați câmpurile goale cu date personale. Uneori, în această etapă, trebuie doar să specificați adresa dvs. de e-mail și o parolă, dar mai des trebuie să completați un formular cu informații personale (numele, data nașterii, locul de reședință etc.). Trebuie să indicați doar informațiile dvs. reale, deoarece acestea vor fi verificate ulterior.

Etapa 2. Confirmarea înregistrării. Cazinourile vă solicită să vă conectați profilul la o adresă de e-mail și un număr de telefon. Pentru a face acest lucru, un mesaj care conține un link este trimis la adresa dvs. de e-mail și un mesaj text cu un cod este trimis pe telefonul dvs. mobil.

Etapa 3. Verificarea contului. Este mai bine să vă verificați identitatea imediat după înregistrare, astfel încât să nu aveți probleme ulterior la retragerea banilor. Verificarea contului se poate face în două moduri:

 • prin trimiterea copiilor electronice ale documentelor dvs. prin e-mail la asistența tehnică sau prin chat live;
 • prin încărcarea fotografiilor documentelor în zona dvs. personală.

Verificarea durează de la câteva minute la câteva zile. Asistența tehnică poate solicita documente suplimentare sau iniția o scurtă conversație prin Skype.

Etapa 4. Activare. Studiați cu atenție termenii și condițiile, informații despre restricții și perioada de valabilitate a ofertei bonus. După ce ați citit și înțeles regulile, puteți activa bonusul în zona dvs. personală (uneori folosind un cod promoțional) sau trimițând o cerere către Asistență tehnică.

Etapa 5. Utilizare și pariere. Bonusul fără depunere trebuie utilizat în perioada specificată de operator, iar câștigurile trebuie pariate luând în considerare pariul declarat.

 

Întrebări frecvente

???? Cum îmi deblochez bonusul fără depunere?

Trebuie să vă învârtiți câștigurile de un anumit număr de ori, în conformitate cu pariul desemnat.

Există restricții de retragere?

Operatorii stabilesc suma maximă de câștiguri care pot fi retrase dintr-un bonus fără depunere. Limitele sunt specificate în reguli și nu puteți retrage mai mult decât această sumă.

???? Unde pot găsi bonusuri actuale de cazinou fără depunere în 2021 care nu necesită reîncărcarea contului meu de jocuri de noroc?

Pe site-ul nostru. Am colectat toate cele mai noi promoții de la cele mai bune cazinouri din Europa, cu retragere garantată a banilor.

🙋♂️ De câte ori pot obține un bonus de înregistrare fără depunere?

O singură dată când vă creați un cont. Reînregistrarea este considerată de operator ca o fraudă în care toate profilurile de utilizator ale persoanei vor fi blocate.

🎲 Ce cazinouri oferă un bonus de bun venit fără depunere?

Cele mai generoase bonusuri sunt oferite de New Zealand Casino, 888 Casino, UK Casino Online și Australia Casino. Dar ratingurile se schimbă constant. Lista curentă poate fi găsită pe această pagină.

💳 Pot să-mi retrag câștigurile fără a reîncărca contul de jocuri de noroc?

Da, unii operatori vă permit să vă retrageți câștigurile fără a face un depozit. Dar acest lucru este extrem de rar. Nu recomandăm asocierea cu astfel de cazinouri. Sunt escroci cel mai des.

💵 Există un cazinou online fără bonusuri de depunere fără pariere sau pariu?

Da, puteți primi bonusuri fără depunere ca cadou de vacanță sau ca parte a unui program de loialitate fără pariere.

Cele mai bune coduri bonus de cazinou fără depozit pentru octombrie 2021

Fără depunere bonusuri de cazino online Actualizat: 14-2021 ianuarie XNUMX Autor: Damon

Bonusuri conexe:

cazinou online bani reali fără bonus de depunere