888 Poker screenshot
Magazin RSS

888 Poker

Cu peste milioane de membri înregistrați în 10 la nivel mondial, 888poker este cea mai rapidă cameră de poker online, cu un nou jucător înscriindu-se la fiecare 12 secunde.

888poker este pentru jucătorii care se bucură de distracția și entuziasmul jocului. Găsiți cea mai mare varietate de jocuri și turnee online, veți găsi întotdeauna o masă potrivită pentru dvs., indiferent de nivelul jucătorului sau de bugetul dvs.

Pentru noi, pokerul este mai mult decât un joc, este un stil de viață. De aceea ne străduim să aducem emoțiile până la ușă la faimoasele noastre evenimente live de poker 5. De la sărbătorile de poker de lux în destinații de top la turnee locale din vecinătatea dvs., ne-am acoperit toate visele de poker.

Acest lucru, asociat cu promoțiile noastre premiate, jackpot-uri uriașe progresive și cea mai prietenoasă comunitate de poker online, fac din 888poker locul ideal pentru a juca.

Echipa 888poker

Echipa 888poker a ambasadorilor include câștigătorul WSOPE brățară Jackie Glazier, germană Dominik Nitsche stea în ascensiune, care a avut loc 3rd într-un eveniment WSOP și 2015 2014 WSOP noiembrie Niner Bruno Foster Politano.

Licențiat și reglementat de UE

888poker este operat de 888 Holdings, o companie publică tranzacționată la Bursa de Valori din Londra de la 2005 și o arenă de jocuri on-line complet reglementată de la 1997.

Software-ul nostru de jocuri de top este certificat de McAfee, GameCare & ICRA.

Joc responsabil

888poker împiedică utilizarea compulsivă și interzice accesul oricui sub vârsta de 18, monitorizează potențiali membri dependenți și a fondat eCOGRA, o organizație non-profit. Vizitați 888holdings.com pentru mai multe informații despre companie.

Premii

  • Operatorul de poker al anului
  • Campania de marketing de poker a anului
  • Cel mai bun software de poker
  • Operator responsabil de societate al anului

Joaca acumhttps://www.888poker.com

Casino Bonusuri

Total: 3

📁 Categorie:

Creată:

Expirat

Seria anuală de campionat online suedez Poker-SM se întoarce pe 1st aprilie și 888poker este încă o dată mândru că este sponsorul exclusiv al evenimentului. TU ar putea fi următorul campion! Evenimentul principal cu ... 👁️ mai mult >>

📁 Categorie:

Creată:

Expirat

📁 Categorie:

Creată:

Expirat

Bonusuri nesigure

Total: 0

Ne pare rău, nu a fost găsit niciun bonus de cazino