Bingo Fest captura de ecran
Magazin RSS

Bingo Fest

Jocuri Online Bingo la BingoFest

At BingoFest.com, sărbătorim bingo în fiecare zi. Atmosfera noastră festivă este posibilă oferindu-i fanilor noștri cea mai avansată tehnologie de joc și o comunitate interesantă de chat. De-a lungul istoriei noastre de ani 12, BingoFest a premiat milioane de premii în numerar, nu numai din camerele bingo premiate, ci și din imensa varietate de sloturi video, video poker, reactivi de lanț și jocuri de masă de cazinou.

Indiferent de ora din zi, aveți chef de distracție pentru bingo, BingoFest este locul de a fi. Bonusuri masive nemaipomenite, jackpoturi uriașe și servicii prietenoase și de ajutor clienților BingoFest.com un magazin unic pentru entuziasmul online de bingo. Deci, dacă aveți chef să vă distrați, veniți și alăturați-vă acum comunității noastre primitor și lăsați să începeți festivitățile!

Misiunea noastră

Furnizarea de premii uriașe, servicii de primă clasă și un mediu de joc sigur, BingoFest se străduiește continuu să fie cel mai bun în bingo online, pentru pasionații de bingo discernământ.

Standardele noastre

BingoFest înțelege că, pentru a oferi cele mai bune servicii de bingo online, va trebui să se aplece înapoi în ceea ce toți membrii.

  • Toți membrii sunt văzute ca VIP
  • Toți membrii merită o atenție promptă și politicos tuturor cererilor de ajutor
  • Toți membrii trebuie să primească o șansă egală de a câștiga

Pe baza înțelegerii nevoilor membrilor noștri, garantăm că fiecare persoană de la BingoFest va primi divertisment de primă clasă.

Obține răspunsuri la întrebări frecvente în secțiunea Întrebări frecvente. Vrei sa afli mai multe? Vizita Contactați-ne pentru a obține conectat la persoana potrivita.

Acest site face parte din rețeaua Vista Gaming Network și acest serviciu este operat de Palau Holdings NV sub licența nr. 1668 / JAZ emisă pentru Curacao Egaming, autorizată și reglementată de Guvernul din Curacao.

Dr. MJ Hugenholtzweg Z / N

UTS Gebouw, Willemstad

Curaçao

Telefon: + (356) 2133 1828

Joaca acumhttps://www.bingofest.com

Bonusuri nesigure

Total: 0

Ne pare rău, nu a fost găsit niciun bonus de cazino