Wild Slots screenshot
Magazin RSS

Wild Slots

Un mesaj de la echipa Wildslots.com:
Jocurile de pe acest site sunt alimentate de software-ul aparținând Aspire Global International LTD, o companie cu sediul în Malta, care este un operator complet licențiat (MGA / CL1 / 408 / 2007) în cadrul Autorității Malta pentru jocuri de noroc.
In Regatul Unit numai jocurile de pe acest site sunt operate de AG Communications Limited, o companie cu sediul in Malta, cu numarul de inregistrare C48328 si cu sediul in 135, High Street, Sliema SLM 1549, Malta, licentiata si reglementata de catre Comisia britanica pentru jocuri de noroc Număr de licență pentru jocuri de la distanță 000-039483-R-319409-001).
Jocuri echitabil
La Wildslots suntem hotărâți să oferim jocul corect în orice moment.
Securitate și confidențialitate
Wildslots utilizează cea mai recentă tehnologie de criptare Secure Socket Layer (SSL) 128-bit pentru a vă asigura că datele sensibile sunt transferate în siguranță pe Internet pe serverul nostru securizat, care este protejat de cel mai recent firewall.
Procesarea plății
La Wildslots vă dorim să vă bucurați de tine și să vă eliberați mintea, în orice moment, de aceea oferim o mare varietate de opțiuni de depozit și retrageri rapide, toate fiind ușor de utilizat și sigure. Toate tranzacțiile noastre cu carduri de credit și de debit sunt procesate de Aspire Global International LTD, o companie cu sediul, licențiată și încorporată în Malta. Aspire Global International LTD, oferă Wildslots cu cele mai bune, cele mai sigure și mai sigure tranzacții.

Joc responsabil și jocuri minore
Vă încurajăm să jucați RESPONSABLY la Wildslots. Dacă vă aflați cu o problemă compulsivă de jocuri de noroc, vă rugăm să solicitați ajutor profesional. Puteți găsi sucursala dvs. locală de Gamblers-Anonymous la: www.gamblersanonymous.org
Pentru cunoștințele dvs., este ilegal ca orice persoană aflată sub 18 să deschidă un cont sau să se joace în Wildslots.
Excelent Customer Support
Wildslots se angajează să "CARE" - Clienții sunt cu adevărat totul. Am implementat o echipă profesionistă de asistență pentru clienți gata să vă ajute 7 zile pe săptămână de la 6am la 11pm CET. Nu ezitați să contactați echipa Wildslots. Doar faceți clic pe Contact

Joaca acumhttps://www.wildslots.com

Bonusuri de cupon pentru cazinou

Total: 107
Pagina 1 din 81 2 3 ... 8

Bonusuri nesigure

Total: 0

Ne pare rău, nu a fost găsit niciun bonus de cazino