Captură de ecran William Hill
Magazin RSS

William Hill

Generat online 34% din veniturile nete ale grupului în 2016 și are în jur de persoane din 1,800 în Gibraltar, UK, Israel, Bulgaria, Italia, Spania și Filipine.

William Hill este unul dintre cei mai importanți furnizori de jocuri și pariuri online pentru clienții din Regatul Unit și este, de asemenea, unul dintre primii trei operatori de pariuri sportive online din Italia și Spania. Cu mai mult de un milion de oportunități de pariere oferite în fiecare săptămână, oferim pariuri sportive in-play și pre-match și o gamă largă de produse de jocuri. Cu mai mult de un milion de oportunități de pariere oferite în fiecare săptămână, oferim pariuri sportive in-play și pre-match și o gamă largă de produse de jocuri.

Astăzi, oferim o gamă largă de oportunități de pariere și de jocuri. In-play (parierea pe parcursul unui joc live) a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani și a fost aproape de jumătate din cifra noastră de sport în 2016. Suntem, de asemenea, principalul furnizor de jocuri de cazino online în Marea Britanie, cu platforma exclusivă Vegas care se dovedește a fi foarte populară, în special cu clienții noștri de pariuri sportive.

Cu o gamă mai largă de produse de pariuri și jocuri decât oricând înainte, devine din ce în ce mai critică pentru a face mai ușor pentru clienți să parieze atunci când doresc ceea ce doresc. Utilizarea din ce în ce mai mare a tehnologiei mobile a reprezentat o tendință esențială în industrie în ultimii ani și continuă să fie un accent major pentru noi. Aplicația noastră pentru iOS Sportsbook este cea mai descărcată aplicație din App Store, descărcată de mai mult de 2.8 de milioane de ori.

Maximizarea oportunității de mobil

Cu o gamă mai largă de produse de pariuri și jocuri decât oricând înainte, devine din ce în ce mai critică pentru a face mai ușor pentru clienți să parieze atunci când doresc și pe ceea ce doresc. Utilizarea din ce în ce mai mare a tehnologiilor mobile a reprezentat o tendință esențială în industria din ultimii ani, iar pariurile și jocurile mobile continuă să fie un accent major pentru noi.

Expansiunea internațională

Ne luăm oferta noastră online într-o serie de alte țări, concentrându-ne pe piețe cu o puternică cultură a jocurilor de noroc și un cadru competitiv de reglementare și fiscalitate în care avem abilitatea de a oferi o gamă largă de produse de pariuri sportive și jocuri de cazino.

O perspectivă asupra afacerii de la colegul nostru online, Michael Sheehan

Lucrez ca șef al Social Media la sediul nostru din Gibraltar, dar echipa noastră are și operațiuni în jurul lumii, la Tel Aviv, Sofia și Manila, precum și sprijin din Londra și Leeds.

Am furnizat servicii online de la 1998. În 2008, am intrat într-un joint venture cu Playtech, creând William Hill Online. În 2013, am cumpărat acțiunea PlayNet 29% în Online și am luat proprietatea deplină asupra afacerii.

Suntem bucuroși să dezvoltăm un mediu care să permită echipelor și persoanelor să se concentreze asupra impactului. Ca o organizație bazată pe idei, ne împuternicim pe angajații noștri să gândească mai mult. Adesea, companiile încurajează inovația, dar, la Home of Betting, ne prosperăm.

Cred că a contribuit, în ultimii șase ani, la creșterea rapidă pe care am văzut-o mai repede decât piața globală din Marea Britanie, cota noastră de piață a crescut de la c10% în 2010 la c15% astăzi.

Echipa a crescut de asemenea. În 2008, cu doar un an înainte să mă alătur, am avut în jurul valorii de oameni 350. Astăzi, 1,250 sa răspândit în diferite birouri. De la experții de marketing digital din Tel Aviv, până la cei care au fost admiși în centrul nostru de tehnologie din Shoreditch, Londra.

Ceea ce face ca lucrul la William Hill să fie cu adevărat unic este cultura locului de muncă care încurajează această inovație cu o nerespectare sănătoasă a imposibilului. Într-o industrie care se schimbă atât de repede, vi se garantează că nu veți reuși dacă nu vă asumați niciun risc. La William Hill îi încurajăm pe toți să ia decizii îndrăznețe, chiar dacă asta înseamnă că e greșit uneori.

Cultura este ceva cu care ne mândrim. El ne separă, definește cine suntem și formează ceea ce aspirăm noi ca angajați ai William Hill. Știm că cultura este mai mult decât un set de principii directoare: este adusă la viață de colegii noștri care o ilustrează zilnic.

Ce au în comun angajații William Hill? Răspunsul este simplu. Pasiunea pentru produsele și clienții noștri, pentru a ne asigura că oferim o experiență de neegalat a clienților, recunoașterea valorilor de lucru care ne definește succesul și, mai presus de toate, diversitatea care ne permite să ne asumăm riscuri.

În fiecare birou William Hill, indivizii talentați, pasionați și creativi lucrează împreună pentru a crea o experiență de neuitat pentru clienții noștri. Noi credem că fiecare angajat al William Hill trebuie să fie inspirat, angajat și stabil în munca lor. De aceea, ne concentrăm pe oamenii noștri și creăm un mediu de lucru care îngrijește îmbunătățiri consecvente ale produselor, serviciilor și experienței noastre.

Joaca acumhttp://williamhill.com

Casino Bonusuri

Total: 1,308

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

📁 Categorie:

Creată:

Pagina 1 din 881 2 3 ... 88

Bonusuri nesigure

Total: 1

📁 Categorie:

Creată: