Imagine XM
Magazin RSS

XM

XM stabilește standarde înalte pentru serviciile sale, deoarece calitatea este la fel de decisivă pentru noi ca și pentru clienții noștri. Credem că serviciile financiare versatile necesită versatilitate în gândire și o politică unificată de principii de afaceri.

Misiunea noastră este să ținem pasul cu cerințele pieței mondiale și să abordăm obiectivele investiționale ale clienților noștri cu o minte deschisă.

Avertisment privind riscul: Tranzacționarea produselor marje implică un nivel ridicat de risc.

Alegeți un broker mare, corect și uman.

Există un motiv pentru care 1.5 Million Clients aleg XM pentru tranzacționare pe Forex, tranzacționare pe indici bursieri, tranzacționare de mărfuri, stocuri, tranzacții cu metale și energii.

Broker licențiat și reglementat

XM Group este licențiată de către FCA în Regatul Unit (Trading Point of Financial Instruments UK Limited), ASIC în Australia (Punctul de tranzacționare al instrumentelor financiare Pty Limited), IFSC din Belize (XM Global Limited) și de către CySEC în Cipru din Financial Instruments Ltd), aderând la standarde de reglementare consolidate.

Recunoscut pe plan mondial

Avem clienți din peste țări 196 și personal vorbind peste limbi 30. Managementul nostru a vizitat orașele 120 la nivel global pentru a înțelege nevoile clienților și partenerilor.

Concentrată pe Client

Mărimea nu conteaza. La XM clientul are prioritate indiferent de valoarea capitalului net, tipul contului sau mărimea investiției. Toți clienții noștri primesc aceleași servicii de calitate, aceeași execuție și același nivel de asistență. XM a fost fondată pe aceste valori, iar acest lucru nu se va schimba.

Gama de instrumente de tranzacționare

Clienții noștri pot alege să tranzacționeze valută și CFD pe indici bursieri, mărfuri, acțiuni, metale și energii din același cont de tranzacționare. Cu o gamă largă de instrumente de tranzacționare disponibile dintr-o singură platformă multi-activă, XM face tranzacționarea mai ușoară și mai eficientă.

Transparent și echitabil

La XM ceea ce vedeți este ceea ce obțineți, fără termeni ascunși. Fii acel preț, execuție sau promoții. Ceea ce publicăm este ceea ce oferim clienților noștri, indiferent de mărimea investiției lor.

Ușor și convenabil

Toate sistemele noastre sunt construite și actualizate cu clientul în minte. Pornind de la procedura de deschidere a contului, de gestionare a contului, de depunere sau de retragere a fondurilor și, în final, de tranzacționare, este simplu și ușor de utilizat pentru toți clienții noștri.

Joaca acumhttps://www.xm.com

Bonusuri active

Total: 0

Ne pare rău, nu a fost găsit niciun bonus de cazino

Bonusuri nesigure

Total: 0

Ne pare rău, nu a fost găsit niciun bonus de cazino