Bonus de înscriere fără depozit în Microgaming

4 Comentarii

În mod tradițional, pentru a beneficia de un bonus de înscriere cu un cazinou online, jucătorul ar trebui să facă un depozit. La finalizarea acestei cerințe, jucătorului i se oferă apoi un bonus de o sumă comparabilă. În acest caz, deși există cazinouri online care oferă o sumă destul de insubstanțială de aproximativ o duzină de dolari, majoritatea cazinourilor oferă în prezent bonusuri de înscriere suficiente fără a necesita un depozit pentru a permite jucătorului să înceapă jocul.

Acest tip de bonus este adesea denumit "bonus de spin gratuit" sau "nici un bonus de depunere". Pentru a beneficia de aceasta, jucătorul trebuie să instaleze mai întâi software-ul cazinoului și să finalizeze procesul de înregistrare. După aceea, majoritatea cazinourilor ar oferi jucătorului bonusul de aproximativ $ 500 care trebuie să fie câștigat în decurs de o oră. În caz de victorie, dacă jucătorul se conformează condițiilor impuse, câștigurile sunt retrase. În caz de pierdere, numai bonusul este pierdut de jucator.

Merită remarcat faptul că jucătorului i se cere să realizeze un minim de pariuri 100 în timpul alocat. Dacă acest lucru nu se face, câștigurile nu au putut fi retrase. Cu toate acestea, dacă pariurile 100 au fost deja făcute și jucătorul are câștiguri, are dreptul să înceteze jocul înainte de expirarea timpului și să păstreze suma câștigată. Este comună printre cazinourile din România Microgaming pentru a oferi suma declarată a bonusului de rotire liberă, cu condiția ca jucătorul să câștige un minim de $ 20. În aceste condiții, jucătorului i se permite să păstreze suma câștigată care depășește suma de $ 20.

În ceea ce privește condiția de timp, este destul de strictă și imediat ce bonusul este activat, pe ecran apare un simbol al cazinoului, iar numărătoarea inversă începe. În cazul deconectării, temporizatorul nu se oprește. Când timpul este ridicat, pictograma cazinoului dispare. Nu se recomandă să jucați cu acest tip de bonus dacă jucătorul are o conexiune slabă la Internet, deoarece este puțin probabil să îndeplinească condiția de pariere 100.

Este comun pentru un număr de cazinouri să ofere bonus gratuit de joc numai în cadrul unui joc. Aceasta înseamnă că toate pariurile trebuie plasate atunci când joci un singur joc. Acest lucru poate fi uneori un joc pe care cazinoul este dispus să-l facă mai popular sau, în alte cazinouri, poate fi și o gamă de jocuri diferite de a alege. Ambele cazuri au susținere și dezavantaje. În plus, dacă jucătorul nu este mulțumit de joc, el are posibilitatea să aleagă un alt tip de interes pentru el, în timp ce dezavantajul este că timpul petrecut pentru trecerea este pierdut. Este adesea jocurile slot-online care sunt oferite în astfel de cazuri - explică numele, "bonus de spin gratuit", Ceea ce implică cerința de a face rotirea 100.

Condiția de pariere este la fel de adevărată atât pentru bonusurile obișnuite, cât și pentru cele fără depozit. În funcție de cazinourile specifice, aceste reguli se modifică. Se recomandă să citiți termenii și condițiile pentru cazinourile alese pentru a obține toate informațiile despre bonusurile oferite.

Bonus de înscriere fără depozit în Microgaming Actualizat: Martie 7, 2019 Autor: Damon
Împărtășește dragostea